Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα  Τρίτη 29 Νοεμβρίου

29.11.2022 / 7:06
44c7b6_zodia_2

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Εσωτερική αναζήτηση και ψυχική ηρεμία οι προτεραιότητες για σήμερα. Στα επαγγελματικά, βάζετε ασχολείστε με τα σημαντικά ζητήματα χωρίς να αγνοείτε τα υπόλοιπα. Αποφεύγετε συζητήσεις που σας ενοχλούν με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, αδιάφορα φλερτ χωρίς ουσία.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Συζητήσεις με συγγενικά πρόσωπα φέρνουν στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα. Στα επαγγελματικά, ευκαιρία μέσα από προτάσεις να αλλάξετε τις εξελίξεις. Δημιουργείτε καλύτερες καταστάσεις με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, νέο ξεκίνημα με παλιά γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Εντονες διαφωνίες και προβληματισμός για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Στα επαγγελματικά, ο εφησυχασμός πιθανόν να οδηγήσει σε σημαντικά λάθη. Κερδίζετε τον χαμένο χρόνο με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι επιλέγουν τη νέα τους διαδρομή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Προσπαθείτε μάταια να επιβάλετε τη γνώμη σας, αν και σωστή. Στα επαγγελματικά, συναντήσεις, συζητήσεις και συμφωνίες για οικονομική ανάπτυξη. Πλήττεται στη ρουτίνα με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, κίνδυνος να εκτεθούν σε λάθος πρόσωπο.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Βρίσκετε ευφάνταστους τρόπους να εντυπωσιάζετε και να προκαλείτε τα βλέμματα πάνω σας. Στα επαγγελματικά, άγχος και προβληματισμός για τις εξελίξεις. Νέα ερωτικά παιχνίδια με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, θετικές ειδήσεις από πρόσωπο πού περιμένατε καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Αναπτύσσετε σκέψεις και δράσεις που σας προσφέρουν ικανοποίηση. Στα επαγγελματικά, με οδηγό το παρελθόν, σχεδιάζετε το μέλλον. Ευνοϊκές συνθήκες για αποκατάσταση ισορροπίας και λύσεις προβλημάτων με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι απολαμβάνουν την έλξη που προκαλούν.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Δύσκολες αποφάσεις με σκληρές συνέπειες για κοντινά σας πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, καταξίωση και επιβράβευση μέσα από ένα πολύπλοκο σχέδιο. Ισορροπία και σταθερότητα με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, κατακτήσεις που δεν τους ενθουσιάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Με υψηλή αυτοπεποίθηση και έντονα συναισθήματα διεκδικείτε στιγμές χαράς. Στα επαγγελματικά, παίρνετε αποστάσεις από φήμες και εικασίες. Ενα διάλειμμα με ένα ταξίδι θα βελτίωνε τη σχέση με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, νέα γνωριμία με πάθος και έντονο φλερτ.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Διαφορές που γίνονται πρόβλημα με συγγενικά σας πρόσωπα και όχι μόνο. Στα επαγγελματικά, δυσάρεστες ειδήσεις επισκιάζουν την επιτυχία σας. Στιγμές ερωτικής διασκέδασης και συναισθηματικής ευημερίας με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, ερωτικές απολαύσεις χωρίς δεσμεύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Προσπαθείτε να ισορροπήσετε δύο ανόμοιες καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, υπολογίζετε περισσότερα από όσα μπορούν να σας προσφέρουν. Είστε σκεπτικοί και κρατάτε αποστάσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι δεν είναι έτοιμοι για κάτι καινούργιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Ρίχνετε το βάρος στη διασκέδαση και σε ανέμελες στιγμές. Στα επαγγελματικά, βρίσκετε λύσεις να ελαφρύνετε το βαρύ κλίμα. Ηρθε η στιγμή να παραδεχτείτε τα λάθη σας απέναντι στο ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, νέα γνωριμία με προοπτική σχέσης.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Παίρνετε αποφάσεις και αποβάλλετε τοξικούς ανθρώπους και αρνητικά συναισθήματα. Στα επαγγελματικά, απολαμβάνετε τα αποτελέσματα που δημιουργήσατε. Προσπαθείτε να αλλάξετε την αρνητική κατάσταση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι μπερδεύουν καταστάσεις και πρόσωπα από το παρελθόν και το παρόν.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα