Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα  Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου

24.02.2023 / 7:56
Shutterstock_1922583296

ΚΡΙΟΣ: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο. Κρυφές δράσεις για νέες συνεργασίες. Στα επαγγελματικά, νέες ιδέες αλλάζουν την εικόνα σας. Αρνητικές σκέψεις και επιθετικότητα προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι θα εκφράσουν επιθυμίες με θετική ανταπόκριση.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ηλιος σε εξάγωνο με τη Σελήνη. Προκύπτουν νέες προτάσεις για πρόσκαιρο όφελος. Στα επαγγελματικά, θα υπάρξει είδηση για μετακίνηση, η οποία σας προβληματίζει. Προσποιείστε για να αποφύγετε διαμάχες με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, απρόσμενη γνωριμία, κεραυνοβόλος έρωτας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Εντονες διαφωνίες με συγγενικά πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, λανθασμένες πρωτοβουλίες με ανασταλτικό αντίκτυπο. Δυνατά συναισθήματα, τα οποία δεν γίνονται αποδεκτά από το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, αγχωτικές κινήσεις σε ιδιάζουσες περιπέτειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο. Διαδραματίζονται εξελίξεις για σημαντικές ενώσεις. Στα επαγγελματικά, εκφραστικότητα που προκαλεί εντυπώσεις. Πιέζετε για καταστάσεις, αντίθετες από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι αντιλαμβάνονται το ενδιαφέρον και αντιδρούν θετικά.

ΛΕΩΝ: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τη Σελήνη. Έκφραση ιδεών με αινιγματικό χαρακτήρα. Στα επαγγελματικά, υπάρχει διάθεση για ομόφωνες αλλαγές. Αρμονία αλλά και αλληλοσεβασμός με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, ανταποδοτικές εκφράσεις με τρυφερότητα και ρομαντισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Κακή επικοινωνία δημιουργεί παρεξηγήσεις. Στα επαγγελματικά, εμπιστεύεστε την ομαδική συνεργασία. Εσωτερική αναταραχή και άδικα ξεσπάσματα προς το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, απολαυστικές παρέες σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο. Δίνετε έμφαση στην κοινωνικοποίηση. Στα επαγγελματικά, κινήσεις τρίτων σάς κάνουν πρωταγωνιστές. Παρασύρεστε από λόγια άλλων και εκφράζεστε ανέντιμα προς το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, εφήμερες καταστάσεις με σημαντικές συνέπειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τη Σελήνη. Προσοχή σε αναπόφευκτους διαλόγους. Στα επαγγελματικά, σημαντικές αλλαγές περιορίζουν τη δράση σας. Βιαστικές αποφάσεις που αδικούν το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι αποδέχονται προσέγγιση από αινιγματικό πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Προσπάθειες για εδραίωση και σταθεροποίηση. Στα επαγγελματικά, έπαρση και υπερβολές εις βάρος σας. Αδυνατείτε να αντιληφθείτε τα προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι εκφράζονται διπλωματικά και υποχθόνια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο. Αναζήτηση ενός εφικτού, βιώσιμου σχεδίου. Στα επαγγελματικά, προβάλλετε ιδέες με σκοπό την πλάνη συναδέλφων. Καταβάλλονται προσπάθειες να αποφευχθούν και να μην εξωτερικευτούν τα προβλήματα με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, εντάσεις και συγκρούσεις δημιουργούν έναν μεγάλο έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τη Σελήνη. Ξεπερνάτε προβλήματα προσωπικού χαρακτήρα. Στα επαγγελματικά, απογοητεύεστε από υποκινούμενες και ανταγωνιστικές διαθέσεις. Αμφιβάλλετε για τις προθέσεις που εκφράζει το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, συνεχιζόμενες ακατάλληλες δράσεις χωρίς αντίκτυπο.

ΙΧΘΥΕΣ: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Πολλές αλλαγές προκαλούν αστάθεια. Στα επαγγελματικά, αποφεύγετε σημαντικές αποφάσεις. Ανησυχίες πως αποκλίνουν τα θέλω με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι υπεραναλύουν την προσέγγιση με αποτέλεσμα να κουράζουν.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα