Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου

20.02.2023 / 7:11
zodia6

ΚΡΙΟΣ: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στους Ιχθύς. Eχετε τη διάθεση για υποχωρήσεις. Στα επαγγελματικά, προετοιμάζετε το έδαφος για αλλαγές. Συναισθηματικές εσωτερικές συγκρούσεις για κρυφές σκέψεις προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ένα νέο γοητευτικό πρόσωπο σας προκαλεί αναστάτωση.

ΤΑΥΡΟΣ: Αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες και διεκπεραιώνετε καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, προσηλωμένοι στο στόχο σας, με έντονο πάθος. Εντονες αντιδράσεις για αλλαγές προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αντισυμβατικές δράσεις που σας εκφράζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Γεφυρώνετε αποστάσεις με συγγενικά πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, φιλοδοξίες και όνειρα αρχίζουν να υλοποιούνται. Με θάρρος και αποφασιστικότητα αλλάζετε το κλίμα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέες ιδέες και αλλαγή πορείας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ευαισθησίες και αδυναμίες σας παρασύρουν σε λάθη. Στα επαγγελματικά, δημιουργούνται καταστάσεις που προκαλούν άγχος. Ερωτισμός και πάθος με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σκέψεις και αναζητήσεις για σοβαρές καταστάσεις.

ΛΕΩΝ: Εκφράζεστε καλοπροαίρετα, αλλά και με επιτυχία. Στα επαγγελματικά, νέες αποκαλύψεις αλλάζουν τα δεδομένα. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα και απαλλαγή ευθυνών προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι αντιδράτε στη δράση με εγωισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νέες αναζητήσεις με διαφορετικότητα. Στα επαγγελματικά δείχνετε τις πραγματικές δυνατότητές σας, ξεπερνώντας τα όρια. Αμφισβητείτε τις προθέσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανές ενοχλήσεις από το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ: Ευχάριστες ανατροπές στην καθημερινότητα. Στα επαγγελματικά, δυναμικές κινήσεις σας κάνουν πρωταγωνιστές. Με τολμηρές αποφάσεις αλλάζετε τη ρουτίνα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία, νέα πρόκληση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ευχάριστη διάθεση που προμηνύει ανατρεπτικές αλλαγές. Στα επαγγελματικά, δράσεις που σας αγχώνουν ιδιαίτερα. Αλλάζει η εικόνα και σας ευχαριστεί από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, βρίσκετε λύσεις στις δικές σας απαιτήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απαλλαγή από οικογενειακά προβλήματα. Στα επαγγελματικά, αλλαγή θέσης ή νέα εργασία. Συζητήσεις για ένα μικρό ή μεγάλο ταξίδι με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι ερωτοτροπείτε χωρίς τύψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρίσκετε ουσία μέσα από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Εντάσεις και προβλήματα δεν σας πτοούν. Αντιλαμβάνεστε και αποφεύγετε τις παγίδες από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι γοητεύετε καρδιές, αλλά δεν σας παρασύρουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σας απασχολούν ιδιαίτερα τα υλικά αγαθά. Στα επαγγελματικά, σημαντικές ευκαιρίες για εναλλακτικούς τρόπους επιβίωσης. Κινείστε με στρατηγική απέναντι στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι εντυπωσιάζετε και παρασύρετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΙΧΘΥΕΣ: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σας. Προσοχή σε ευαισθησίες και σε πιθανά λάθη. Στα επαγγελματικά, η επιπολαιότητα κοστίζει στοχεύοντας στο άγχος και σε ενδεχόμενα λάθη. Αυξάνεται η πίεση που δέχεστε από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ξεκάθαρα πλέον τα μηνύματα στον επαγγελματικό σας χώρο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα