Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 2 Ιανουαρίου

02.01.2023 / 7:05
zodia-3-1068x712

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Το εξάγωνο Ερμή με Ποσειδώνα σάς φέρνει κοντά με πρόσωπα που εκτιμάτε. Στα επαγγελματικά, προχωράτε σταθερά στο στόχο σας. Συζητήσεις για να βρείτε λύσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι διστάζουν να εκδηλωθούν.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Το εξάγωνο Ερμή με Ποσειδώνα προκαλεί απροσδιόριστες ανασφάλειες και φοβίες. Στα επαγγελματικά, με ομαδική συνεργασία προχωράτε στην επιτυχία. Απολαμβάνετε τις ερωτικές προσεγγίσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι διεκδικούν με πάθος το θέλω τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Το εξάγωνο Ερμή με Ποσειδώνα σάς ενθαρρύνει να πάρετε πρωτοβουλίες. Στα επαγγελματικά, προσοχή στα λόγια, πιθανόν παρεξηγήσεις. Εκφράσεις επιθυμίας και ερωτισμού προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι λένε εύκολα και απερίσκεπτα «ναι».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Το εξάγωνο Ερμή με Ποσειδώνα σάς προτρέπει να δώσετε λύσεις σε εκκρεμότητες. Στα επαγγελματικά, καταπιέζεστε έντονα από την εκρηκτική ατμόσφαιρα. Ευνοϊκές συνθήκες για επενδύσεις ή σχέδια με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, φιλικό πρόσωπο τούς προσεγγίζει ερωτικά.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Το εξάγωνο Ερμή με Ποσειδώνα προκαλεί ευχάριστη διάθεση για διασκέδαση. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε λάθη από επιπολαιότητα. Με θράσος και τόλμη κερδίζετε την εμπιστοσύνη από το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, πιθανόν νέα σχέση με πολύ σημαντική εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Το εξάγωνο Ερμή με Ποσειδώνα εκφράζει συναισθήματα θερμά και ψυχρά. Στα επαγγελματικά, συνεχίζετε να είστε αποτελεσματικοί και αποδοτικοί. Παραδέχεστε λάθη και επανορθώνετε προς το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, εφήμερα φλερτ δημιουργούν ψευδαισθήσεις για εξέλιξη.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Το εξάγωνο Ερμή με Ποσειδώνα προκαλεί εσωστρέφεια και αυτοκριτική. Στα επαγγελματικά, σημαντικές αποφάσεις καθορίζουν τις εξελίξεις. Συζητήσεις με ουσιαστικό αποτέλεσμα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι αποφασίζουν να κινηθούν πρώτοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Το εξάγωνο Ερμή με Ποσειδώνα προωθεί τακτοποιήσεις και οριστικοποίηση καταστάσεων. Στα επαγγελματικά, σας προβληματίζουν η έντονη σταθερότητα και αδράνεια. Συμπεριφορές απομάκρυνσης και αποθάρρυνσης απέναντι στο ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, νέα γνωριμία και έλξη από πρόσωπο αντίθετο.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Το εξάγωνο Ερμή με Ποσειδώνα προκαλεί ανατροπές και μικρά εμπόδια. Στα επαγγελματικά, δημιουργούνται προβλήματα από μικρές καθυστερήσεις. Βάσεις για προοπτική και εξέλιξη με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι θα αισθανθούν έντονο φλερτ και θα διεκδικήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Το εξάγωνο Ερμή με Ποσειδώνα ασχολείται με ζητήματα της οικογένειας. Συγκεντρωμένοι στο στόχο σας παρά τα εμπόδια αντιδράτε με επιτυχία. Συγκρούσεις και έντονες διαφωνίες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι κινούνται ελεύθερα και αποφεύγουν να αποφασίσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Το εξάγωνο Ερμή με Ποσειδώνα ευνοεί τη δημιουργία νέων καταστάσεων. Στα επαγγελματικά, νέες συνεργασίες και σχέδια για το μέλλον. Εκφράζεστε συναισθηματικά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία προς το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, συζητήσεις και παιχνίδια ερωτικά με πρόσωπο του παρελθόντος

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Το εξάγωνο Ερμή με Ποσειδώνα δημιουργεί προϋποθέσεις για σημαντικές αλλαγές. Στα επαγγελματικά, η κακή επικοινωνία δημιουργεί προβλήματα συνεργασίας. Σχεδιάζετε ταξίδια ή εξόδους και αλλαγές με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, αποφάσεις ανατροπής και εκπλήξεις σε νέα γνωριμία.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα