Τη Μεγάλη Τρίτη ανοίγει η πλατφόρμα για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7 – Πότε θα γίνουν οι πληρωμές

24.04.2021 / 12:04
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 17

Άμεσα αναμένεται να καταβληθούν στους δικαιούχους τα χρήματα από την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7. Σύμφωνα με όσα είπε ο Χρήστος Σταϊκούρας στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, τη Μεγάλη Τρίτη θα ανοίξει η πλατφόρμα για τις τελευταίες δηλώσεις, προκειμένου τα χρήματα να πιστωθούν στους λογαριασμού τη Μεγάλη Πέμπτη.

Όπως εξήγησε πληρώνονται μεταξύ άλλων εστίαση, ταξί, δικηγόροι, επιχειρήσεις ενδυμάτων, καταλύματα και σημείωσε πως μέσα στην Μεγάλη Τρίτη θα ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή των τελικών δικαιούχων από την επιστρεπτέα 7 ώστε μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη να γίνει η καταβολή των ποσών της επιστρεπτέας 7 για να μπορέσει αυτό να είναι το κεφάλαιο κίνησης για τις επιχειρήσεις που ανοίξουν την ερχόμενη βδομάδα.

«Βούληση της κυβέρνησης είναι να στηρίξουμε την εστίαση με κεφάλαιο επανεκκίνησης ύψους 330 εκατ. ευρώ και έχει δώσει ένα χρονοδιάγραμμα ο αρμόδιος υπουργός», ανέφερε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι η εστίαση θα πάρει σημαντικό κομμάτι της επιστρεπτέας 7.

Υπογράμμισε συγκεκριμένα ότι η εστίαση θα πάρει μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα 167 εκατ. και τόνισε ότι με 3 δις το κράτος θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις  Σχετικά με τις επιταγές ο υπουργός υπογράμμισε πως είναι η τελευταία παράταση για 60 ημέρες.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα