Τι αποκαλύπτει ασθενής για το «κορονοπάρτι» στην ταράτσα του ΑΧΕΠΑ

15.03.2021 / 20:10
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
τα 8

Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει για το «κορονοπάρτι» στην ταράτσα του ΑΧΕΠΑ την Τσικνοπέμπτη όμως μια αποκαλυπτική μαρτυρία ανατρέπει να πάντα.

Την ημέρα που τραβήχτηκε η φωτογραφία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και η οποία έδειχνε κόσμο μαζεμένο στην ταράτσα του νοσοκομείου η Μαρία Σταυρίδου βρέθηκε για νοσηλεία στο ΑΧΕΠΑ.

Από το παράθυρο του δωματίου της θα πει είδε καρέ καρέ τι συνέβη. «Όταν άκουσα στην αρχή ομιλίες και κόσμο, επειδή ήμουν ήδη σχεδόν πέντε μέρες μέσα, σηκώθηκα για να δω κόσμο, ήταν αυτό που μου έλειπε.

Είδα αρχικά 3-4 άτομα να ανεβαίνουν στην ταράτσα, είχαν βγάλει κάποια τάπερ, μετά έγιναν 5-6 τα άτομα. Πάνω λοιπόν, άρχισα να σκέφτομαι ότι άμα μαζεύονται αυτοί και κάνουν πάρτι» σημείωσε, ενώ εξήγησε πως τελικά ανέβηκαν γύρω στα 11-12 άτομα είχαν τάπερ με διάφορα φαγητά, έφαγαν, συζήτησαν και έφυγαν».

Όπως θα πει κατά την διάρκεια που ήταν συγκεντρωμένα τα άτομα στην ταράτσα του νοσοκομείου δεν υπήρξε συνωστισμός, ούτε υπήρξε μουσική. «Ενοχλήθηκα όταν άκουσα για πάρτι, γιατί είναι πολύ άδικο και είναι άδικο για τους γιατρούς που κάνουν τόσο αγώνα» πρόσθεσε.

Ο λόγος που μιλάει τώρα θα πει είναι γιατί είναι άδικο για τους γιατρούς αυτό που γίνεται, ενώ από την πλευρά του ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή για έρευνα για να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση των περιοριστικών μέτρων.

«Ήταν μπροστά στα μάτια μου αυτό που συνέβη, δεν ήταν πάρτι» εξήγησε μιλώντας στο LIVE NEWS, τονίζοντας ότι οι περισσότεροι φορούσαν μάσκες, τις οποίες κατέβαζαν για να φάνε ή να πιουν.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα