Θ. Παπαδόπουλος: Ο αδόκητος θάνατος του φίλου, συναγωνιστή, συνοδοιπόρου και πολύτιμου συνεργάτη Σπύρου Καούρη μας κάνει όλους φτωχότερους

05.08.2021 / 15:57
59

Με αφορμή τον αιφνίδιο θάνατο του Αντιδημάρχου του Δήμου Καλαβρύτων Σπύρου Καούρη, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση: 

«Ο αδόκητος θάνατος του φίλου, συναγωνιστή, συνοδοιπόρου και πολύτιμου συνεργάτη Σπύρου Καούρη μάς κάνει όλους φτωχότερους. 

Χάσαμε έναν άνθρωπο της διαρκούς προσφοράς, έναν άνθρωπο που συνέδεσε τ’ όνομα του με την διαρκή κοινωνική αλληλεγγύη, με το όραμα για μια δικαιότερη και πιο ανθρώπινη κοινωνία. Και αυτό ο Σπύρος το τηρούσε και το ακολουθούσε πιστά, απαρέγκλιτα συνεχώς, στην καθημερινή του πρακτική, είτε με την ιδιότητα του Αντιδημάρχου, είτε με την ιδιότητα του λαμπρού επιστήμονα, χειρούργου οδοντίατρου.

Υπηρετώντας την Επιστήμη του με πάθος και με αυστηρή προσήλωση σε ιδέες και αρχές.   

Στον Δήμο Καλαβρύτων είμαστε όλοι συντετριμμένοι απ’ αυτή την αιφνίδια απώλεια. 

Προσωπικά, θέλω να εκφράσω την βαθιά μου οδύνη για τον θάνατο ενός σπουδαίου φίλου. Ο Σπύρος, επί δεκαετίες, με τίμησε με την φιλία και την αγάπη του. Και αυτό ήταν αμοιβαίο. Η δε συνεργασία μας ήταν πάντα ανέφελη, αδιατάρακτη, στρατευμένη στα κοινά οράματα και τους κοινούς μας στόχους.

Θα μάς λείψει.  

Στην οικογένεια του, θέλω να εκφράσω τα πιο βαθιά μου συλλυπητήρια».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα