Τέμπη – Ποιος και γιατί διόρθωσε τις ώρες στο βιβλίο παράδοσης – παραλαβής

09.03.2023 / 16:55
tlive1-8

Αποκάλυψη T-live για το θέμα του δυστυχήματος των Τεμπών και το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο φαίνεται πως άλλαξε με… διορθωτικό τις ώρες των σταθμαρχών!

Σύμφωνα με τη Γιώτα Κηπουρού, ο προϊστάμενος του σταθμάρχη και επιθεωρητής που είναι υπεύθυνος για την κυκλοφορία των τρένων στη Λάρισα και σήμερα ασκήθηκε εις βάρος του ποινική δίωξη έχει δώσει τρεις καταθέσεις. Σε μία από αυτές, υποστηρίζει ότι στις 1.15 το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, όταν πήγε στο σταθμαρχείο και συνάντησε τον 59χρονο σταθμάρχη, εκείνος του είπε ότι ήταν μόνος από τις 21.45.

Όμως, ο σταθμάρχης κατέθεσε πως δεν πρόλαβε να ενημερώσει τον προϊστάμενό του, πως ο παλιός σταθμάρχης είχε αποχωρήσει από 22:20 και ο νεότερος είχε αποχωρήσει λίγο νωρίτερα από τις 22:10. Έτσι λοιπόν, από τις 22.20 ο κατηγορούμενος σταθμάρχης μένει μόνος του για να διαχειριστεί τα τρένα.

Το πιο σημαντικό στοιχείο στην απολογία του κατηγορούμενου είναι ότι όταν τελειώνει ένας σταθμάρχης τη βάρδιά του είναι υποχρεωμένος να υπογράψει και να παραδώσει το βιβλίο στον επόμενο σταθμάρχη. Ο ίδιος έχει πει απολογούμενος, ότι η ώρα έχει σβηστεί με μπλάνκο. Μένει να εξεταστεί ποιος διόρθωσε την ώρα παράδοσης-παραλαβής… Έγινε όντως κάποιο λάθος ή σκοπίμως αλλάχτηκε για να αποκρύψουν κάποιοι κάποια στοιχεία;

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα