Τέμπη: «Κραυγή» από τον πατέρα του αγνοούμενου Δημήτρη – «Τι θα πω στη μητέρα του όταν γυρίσω πίσω;»

03.03.2023 / 17:50
TEMPI1-5 (1)

Ο Παύλος Ασλανίδης, ο οποίος αναζητά ακόμα τον 26χρονο γιο του Δημήτρη στα συντρίμμια της μοιραίας αμαξοστοιχίας, μίλησε ζωντανά στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου. Μαζί του βρισκόταν και ο δικηγόρος του, κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

«Ήταν λεβέντης, δεν αξίζουν συλλυπητήρια. Να τους πείτε να ετοιμάσουν, εκεί στη Βουλή, το μνημείο του Άγνωστου Ταξιδιώτη. Να τους φέρουμε τα φέρετρα με τα παιδιά μας και να κάνουν ένα μνημείο που είναι ακόμα αγνοούμενα. Ούτε στο Αφγανιστάν να είχαμε στείλει τα παιδιά μας. Πήγε φαντάρος, τίμησε την πατρίδα, σπούδασε, έρανε και σκοτώθηκε γιατί οι πολιτικοί μας είναι εδώ για να τα τσεπώνουν. Μαζί με τους διαχειριστές που λένε τα διάφορα» είπε αρχικά ο πατέρας του Δημήτρη Ασλανίδη.

«Να παραιτηθούν όλοι! Ακόμα υπάρχει κυβέρνηση στην Ελλάδα μετά από 100 παιδιά σκοτωμένα στην Ελλάδα; Μας δουλεύουν. Σε πόλεμο είμαστε; Ήρθε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πετούσε λουλούδια στα καμένα βαγόνια; Σε μπουζουκτσίδικο είμαστε; Ήρθε ο άλλος για να δώσει αίμα και χαζογελούσε; Όλοι να παραιτηθούν. Όλοι» συνέχισε αγανακτισμένος ο Παύλος Ασλανίδης στο T-live.

«Ο Δημήτρης ήταν με τον φίλο του τον Σωτήρη, για τον οποίο πήρανε χθες την οικογένειά του τηλέφωνο ότι ταυτοποιήθηκε η σορός του. Ήταν στο δεύτερο βαγόνι. Από ό,τι μάθαμε από μία κοπέλα που ήταν μέσα, έκλεισε η πόρτα από αριστερά, δεν πρόλαβαν να σηκωθούν. Δούλευε στην Ισπανία και τον Σεπτέμβριο θα ξαναγυρνούσε. Τι θα πω στη μητέρα του όταν γυρίσω πίσω;» αναρωτήθηκε σε άλλο σημείο ο τραγικός πατέρας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα