Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 25 Μαΐου

25.05.2022 / 9:12
zodia

ΚΡΙΟΣ

Το σπίτι και ο χώρος του, η οικογένεια και τα θέματά της, σήμερα, στον προσκήνιο για συζήτηση και λύσεις. Επί τάπητος όλα τα ενδοοικογενειακά θέματα. Ευτυχώς, η διάθεσή σας είναι καλή.

ΤΑΥΡΟΣ

Επικοινωνίες, μετακινήσεις και κάποιοι από τα συγγενικά σας πρόσωπα χρειάζονται την ιδιαίτερη προσοχή σας σήμερα. Eχετε να λαβαίνετε χρήματα από τον επικοινωνιακό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η οικονομική σας πολιτική δεν είναι συνετή. Χρειάζεται να κάνετε κάτι για να επανέλθει η ισορροπία, ειδάλλως θα προβληματιστείτε μακροπρόθεσμα. Η ακίνητη περιουσία στο προσκήνιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναρωτιέστε αν αυτά που αισθάνεστε είναι διαισθήσεις ή απλά φόβοι και σκέψεις. Δεν θα είστε σε θέση να ξεχωρίσετε τι είναι τι αν δεν τελειώσει η μέρα και συμβούν γεγονότα.

ΛΕΩΝ

Eντονο το ψυχολογικό παρασκήνιο, σας αποσπά την προσοχή με μακάβριες σκέψεις και ματαιοδοξία. Να είστε υπομονετικοί, όλα αυτά θα περάσουν με την πάροδο ενός διημέρου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Eχετε αποφασίσει να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα ανάμεσα στους φίλους και τους γνωστούς σας, και ίσως αυτό δυσαρεστήσει κάποιους. Δεν θα αποφύγετε την οριστική ρήξη με κάποια πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Θεωρείτε ότι είστε αδικημένοι στον επαγγελματικό τομέα, καθώς αυτά που περιμένετε να σας αναγνωριστούν δεν αναγνωρίζονται. Aσχετα με το αν έχετε δίκιο ή άδικο, απευθυνθείτε στους ανωτέρους για εξηγήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενδείκνυται για σήμερα μια μικρή απόδραση σε έναν προορισμό της αρεσκείας σας. Επίσης, ευνοούνται νομικά θέματα και σπουδών, αλλά και τα επιμορφωτικά ταξίδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συνειδητοποιείτε ότι δεν αρκεί να είστε απλά ερωτικοί ως προς την προσέγγισή σας, αλλά πρέπει και να εκφράζεστε συναισθηματικά. Η ημέρα περιλαμβάνει όμορφες ερωτικές στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σχέσεις επί τάπητος. Συνεργασίες ή σχέσεις που έχουν χάσει την ισορροπία τους έρχονται στο τραπέζι για συζήτηση και επεξεργασία. Μια επαγγελματική συμφωνία κλείνει με ευνοϊκούς όρους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για όποιο πρόβλημα υγείας σας απασχολεί, μπορείτε να κατηγορήσετε την κακή σας ψυχολογία. Το άγχος, στο στρες και η εσωτερική ένταση βρίσκουν διέξοδο σε διάφορα ψυχοσωματικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Συναισθηματική έξαρση προκαλείται από μια ξαφνική νέα γνωριμία, που καταφέρνει να σας ξεσηκώσει ευχάριστα και ρομαντικά. Ολη σας η δημιουργικότητα κατευθύνεται στον καινούργιο έρωτα.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα