Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 09 Ιουνίου

09.06.2021 / 8:30
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
zodia

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Μη δίνετε αναφορά στους τρίτους για το τι κάνετε και τι θέλετε να πετύχετε στην καθημερινότητά σας, αλλά και μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Ηδη είναι αρκετοί αυτοί που σας ζηλεύουν για τους δικούς τους λόγους.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Μην ακούτε ποτέ τι σας λένε οι άλλοι για το άτομο που αγαπάτε ή έχετε ερωτευτεί. Μπορεί να περνάτε ένα διάστημα που υπάρχουν επικοινωνιακά κενά, αλλά είναι προσωρινό!

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Για λίγο ακόμη ο Ηλιος μέσα από τη ζωδιακή σας ζώνη θα σας προσφέρει δώρα, ευκαιρίες αλλά και λύσεις, που θα σας κάνουν να δείτε τη ζωή σας πιο θετικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Αυτός που αγαπάτε έρχεται και πάλι και θέλει να σας αποσαφηνίσει τις σκέψεις του για τη σχέση σας ή για τη γνωριμία σας. Πιθανόν και να ακούσετε πράγματα που δεν τα ξέρατε!

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Οι παράλληλες και οι ταυτόχρονες καταστάσεις και ιστορίες δεν σας αντιπροσωπεύουν. Είναι μια σωστή εποχή που θα πρέπει να πάρετε καταλυτικές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Το μέλλον σας είναι γεμάτο από θετικές προκλήσεις που θα σας αλλάζουν ριζικά την καθημερινότητα. Μια ενδιαφέρουσα ιστορία αγάπης έρχεται και σας κάνει να ανοίξετε το μυαλό και να ανεβάσετε την ψυχολογία σας.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Οι προσπάθειές σας οι επικοινωνιακές έχουν πιάσει τελικά τόπο. Το πρόσωπο που αγαπάτε θέλει να σας μιλήσει και μαζί να βρείτε τρόπους για να είστε μαζί μόνιμα και χωρίς άλλες καθυστερήσεις.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Αφήστε τους προβληματισμούς του παρελθόντος και ελάτε στο ποιοτικό τώρα. Αυτός που αγαπάτε, φανερά ή και κρυφά, ξαναέρχεται μέσα από νέες προτάσεις και σοβαρά δεδομένα δέσμευσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Με τόσα θετικά στον αστρολογικό θόλο, όλα μπορούν να σας συμβούν! Επανασυνδέσεις, νέοι σύντροφοι αξίας, χρήματα και ευκαιρίες σε εργασία και οικογενειακή ζωή πλησιάζουν και σας δίνουν αυτό που ζητάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Αλλάξτε τον τρόπο της σκέψης σας και αφήστε το παρελθόν να χαθεί πια. Υπάρχουν ήδη στους κύκλους σας νέα άτομα και ιστορίες που πιθανόν και να είναι πιο συμβατά μαζί σας.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Υπάρχει μια μόνιμη ανάγκη από τη μεριά του συντρόφου σας για να μιλήσετε πιο ξεκάθαρα και να βρείτε τρόπους που θα κλείσουν το παρελθόν σας. Αυτό το καλοκαίρι θα είναι το καλύτερο για εσάς τους δύο.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Η συναισθηματική σας ζωή αλλάζει επίπεδο. Οι συνθήκες τώρα είναι πιο βατές και μπορείτε με το άτομο που έχετε μέσα στην καρδιά σας να κάνετε κοινά βήματα για συγκατοίκηση ή και κάτι πιο επίσημο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα