Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 02 Σεπτεμβρίου

02.09.2021 / 9:03
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
zodia

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Κάποιες παραπάνω εξηγήσεις και θετικές καταστάσεις έρχονται από τη μεριά του συντρόφου σας, που θα σας βοηθήσουν έτσι ώστε σαν ζευγάρι να έρθετε πιο κοντά και να ξεπεράσετε τις αγκυλώσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Βάλτε από νωρίς τα όριά σας σε κάθε επίπεδο και μη δίνετε σημασία σε αυτά που σας ζητούν οι άλλοι! Είναι και ο μοναδικός τρόπος για να μπορέσετε να γίνετε σεβαστοί και αξιοπρεπείς στα μάτια όλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Κάποιες καλές ειδήσεις θα έρθουν από τον οικογενειακό σας κύκλο και σίγουρα θα σας κάνουν να ανακουφιστείτε. Επίσης ένα ερωτικό σας θέμα, που σας έχει ενοχλήσει πολύ, άμεσα θα λήξει υπέρ σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Υπάρχει ένα πολύ καλύτερο κλίμα αυτό το διάστημα μέσα στη σχέση σας και αυτό έχει ήδη φέρει και τον άνθρωπο που αγαπάτε σε μια πιο ισορροπημένη ψυχολογία.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Κάποιες αισθηματικές εκπλήξεις έρχονται στο δρόμο σας και σίγουρα εσείς που είστε ακόμη αδέσμευτοι μπορείτε να βρείτε μια καινούργια αγάπη. Φυσικά και στο παιχνίδι θα μπουν και οι επανασυνδέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μη δίνετε αφορμές στους τρίτους για να σας ταλαιπωρούν αλλά και να σχολιάζουν την προσωπική σας ζωή. Υπάρχουν θέματα που μόνο εσείς τελικά μπορείτε να λύσετε μόνιμα.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Επικοινωνιακά καλέσματα θα έχετε από το παρελθόν σας και μάλλον θα έχουν και πολλές ειδήσεις που θα σας αναστατώσουν. Η συντριπτική πλειονότητα του ζωδίου σας θα λάβει πρόταση επανασύνδεσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Είναι απόλυτα δεδομένο στο μυαλό σας ότι δεν θα δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε αυτούς που σας πρόδωσαν. Τώρα είναι και μια καλή εποχή, όπου μπορείτε να βρείτε και κάτι καλύτερο στα εργασιακά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Αφιερώστε χρόνο και προσοχή στους δικούς σας ανθρώπους. Μέχρι και το τέλος του μήνα πολλοί από το ζώδιό σας θα έχουν καταφέρει να επανενωθούν με το ταίρι τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Μη δίνετε και πολλή σημασία και χρόνο σε πρόσωπα που παίζουν. Εχετε περάσει από τέτοια μονοπάτια στο παρελθόν και τώρα ζητάτε μόνο ποιοτικές και σοβαρές καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Το άτομο που έχετε μέσα στην καρδιά σας έχει αρχίσει και πλησιάζει όλο και περισσότερο. Σίγουρα μπορείτε να ξεκαθαρίσετε εύκολα πια τις προθέσεις που έχει ο κάθε ένας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει και τίποτα δεν θα γίνει αν εσείς πρώτα δεν κάνετε κάποιες παραπάνω κινήσεις. Αυτό είναι και το μόνο που μπορεί να δώσει μια παραπάνω ώθηση στη στατική σας σχέση.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα