Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 2 Απριλίου

02.04.2021 / 8:30
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
zodia-3

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Υπάρχει μέσα στην καρδιά σας ένα ερωτικό αγκάθι. Ισως και σε αυτό να ευθύνεστε και εσείς που δεν έχετε πράξει τα δέοντα για να κλείσετε τους λογαριασμούς σας χωρίς καθυστέρηση.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Πολλά αυτά που έχετε αφήσει σε μια εκκρεμότητα, και μάλλον τώρα χρειάζεται από μεριάς σας να δράσετε και να βρείτε λύσεις που θα έχουν αντίκτυπο στην εργασία αλλά και στην προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Θα σας πλησιάζουν έρωτες και άσβηστα πάθη από το παρελθόν σας, και εσείς θα βρεθείτε πάνω σε μονοπάτια αγάπης που θα σας βάλουν σε μια άλλη τροχιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Το μυαλό και η καρδιά σας είναι δοσμένα σε κάποιον, που όμως, για πρακτικούς λόγους αυτή την εποχή, δεν υπάρχει στην καθημερινότητά σας. Ο Απρίλιος φέρνει εκπλήξεις.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Ο δεσμός σας έχει περάσει από σκαμπανεβάσματα, αλλά και δυσκολίες, που σας έχουν κάνει να θέλετε να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας στον άνθρωπό σας, αλλά και στα οικεία του περιβάλλοντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια, που από τις πρώτες ημέρες κιόλας του Απριλίου θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις για τη δουλειά και την οικογένειά σας. Φλερτ πλησιάζουν και τους αδέσμευτους.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Μια καινούργια εποχή ξεκινάει για εσάς, όπου θα μπορέσετε να βρείτε τις διεξόδους προς ζητήματα που έχουν μείνει παγιωμένα ίσως και χρόνια. Το ταίρι σας σας στηρίζει σε όλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Είστε δημοφιλείς στην αγάπη και το ξέρετε. Εσείς που έχετε χωρίσει έχετε την εσώτερη ανάγκη για να μείνετε και λίγο μόνοι για να βρείτε τον εαυτό σας, αλλά και τις δικές σας προθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Υπάρχουν ευκολίες και ευκαιρίες στο δρόμο σας που θα σας πάνε εκεί που έχετε ανάγκη. Εσείς που είστε χωρισμένοι, μέχρι τη νέα σελήνη του μήνα θα βρείτε μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Τίποτα δεν σας σταματάει από όλα αυτά που έχουν γίνει και που θέλετε να ολοκληρώσετε. Χρήματα και φήμη πάνω σας που σας οδηγούν και σε ποιοτικότερη καθημερινότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μέσα στη ζωή σας υπάρχουν πολλά άτομα που θέλουν τη φιλία, την αισθηματική σας προσοχή ή ακόμη και τη συνεργασία σας. Εσείς ζυγίστε καλά και ώριμα το τι θα κάνετε.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Προτάσεις γάμων και επανασυνδέσεων φέρνει ο Απρίλιος! Είναι κάτι που θα σας δυσκολέψει, αλλά μόνο μέσα από σφαιρική σκέψη θα πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα