Παρασκευή, 17.09.2021, 9:27 πμ

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 27 Ιουνίου

27.06.2021 / 9:40
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
zodia

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Επανενώσεις συντρόφων

Η θέση της Αφροδίτης σε καταπληκτικές όψεις με τον Αρη προς το ζώδιό σας σας δίνουν μια σειρά από ευκαιρίες που θα σας κάνουν να φέρετε και πάλι σε ισορροπία την οικογενειακή-προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Οικογενειακές αποφάσεις

Είναι μια καλή εποχή, που θα δείτε όλα αυτά που είχατε συζητήσει-ζητήσει από τον άνθρωπό σας να γίνονται πραγματικότητα και να σας προσφέρονται στο πολλαπλάσιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Οικονομική σταθερότητα

Δεν χρειάζεται να τρέχετε πίσω από κανέναν. Αυτό είναι κάτι που θα σας διορθώσει και την ψυχολογία. Αν κάποιος σας θέλει, δεν θα σας βάλει ποτέ σε δύσκολη θέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Συναισθηματικές αλλαγές

Υπάρχει μια σειρά από πράγματα που πρέπει να ολοκληρώσετε με το παρελθόν σας, πριν ακόμη πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις γύρω από μια καινούργια και πιο επίσημη δέσμευση.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Γάμος, μετοίκηση

Εχετε μια σειρά από υποχρεώσεις που πρέπει πρώτα να τις λύσετε και σε δεύτερο βαθμό να εντρυφήσετε πάνω στην αισθηματική σας ζωή, που και αυτή χρειάζεται την ανανέωσή της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Επαγγελματικές προτάσεις

Υπάρχουν πολλά θέματα που καλείστε να ανοίξετε αυτές τις ημέρες μέσα στη σχέση σας. Αυτό είναι κάτι που το αποζητά και ο άνθρωπός σας. Ισως να έχει έρθει πια η σωστή ώρα για να προχωρήσετε πιο κάτω.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Νέοι γνώριμοι

Τα μάτια σας δείχνουν μελαγχολία για όλα αυτά που έχουν συμβεί στο παρελθόν σας. Αυτό δεν θα πρέπει όμως να το συνεχίσετε, καθώς ο Ηλιος είναι στον Καρκίνο και όλα θα διορθωθούν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Σπουδές, ταξίδια

Ικανό χρήμα, νέες επαγγελματικές προτάσεις πλησιάζουν αλλά και αποκατάσταση προσωπικών υποθέσεων, που μέχρι τώρα πονούσαν. Θα υπάρξουν και καινούργιες επαφές για τους ελεύθερους,

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Αισθηματικές αποκαλύψεις

Χαμογελάστε και θα δείτε ότι όλα αλλάζουν προς το καλύτερο και χωρίς τη δική σας συμμετοχή. Το πιο σοβαρό είναι ότι πια μπορείτε να ισορροπήσετε τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Εργασιακές τροποποιήσεις

Ισως να πρέπει να κάνετε ένα βήμα μπροστά και να ξεκαθαρίσετε τη θέση και τις αληθινές σας προθέσεις στον σύντροφό σας, που δείχνει άκρως μπερδεμένος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01- 19/02

Δεσμεύσεις

Τα προσωπεία πέφτουν και εσείς πρέπει να ανοίξετε τα μάτια σας και να δείτε ποιος είναι τελικά αυτός που σας αγαπά και ποιος αυτός που απλά περνάει την ώρα του μαζί σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Κοινωνικός περίγυρος

Τα νεύρα σας έχουν περάσει πολλά. Αυτό είναι κάτι που σιγά σιγά θα αρχίσει να υποχωρεί και να δίνει τη θέση του στη λογική, αλλά και σε νέους ανθρώπους, που μπορούν να σας προσφέρουν κάτι διαφορετικό.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα