Τα ζώδια που την «πατάνε» πάντα πιο εύκολα

14.01.2021 / 16:17
568bed_zodia

Οι άνθρωποι διακρίνονται στους δύσπιστους και καχύποπτούς όπου και αλήθεια να τους λες αυτοί δεν επρόκειτο να την πιστέψουν και στους ευκολόπιστους, που μπορείς πολύ εύκολα να τους έχεις στο τσεπάκι τους και να πιστέψουν κάθε σου λέξη…

Τα παρακάτω ζώδια είναι συνήθως πιο επιρρεπή στο να πιστέψουν σε ένα ψέμα που θα τους πεις ή να μην διακρίνουν εύκολα ότι κάτι δεν πάει καλά…

Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις;

ΚΡΙΟΣ
Μπορεί να ακούγεται κάπως σοκαριστικό, αλλά από τη στιγμή που ο Κριός θα βάλει κάτι στο κεφάλι του, το έντονο πάθος και η παρορμητική φύση του παίρνουν τον έλεγχο.

Σε αυτήν την ξέφρενη πορεία, είναι πολύ φυσικό να μην στέκεται και πολύ στα λόγια ή τα έργα των άλλων. Η εξαπάτηση μπορεί να είναι piece of cake για τους καλοθελητές.

ΛΕΩΝ
Ο Λέων είναι το μικρό παιδί του ζωδιακού κύκλου, οπότε λίγο το πάθος και ο ενθουσιασμός, λίγο το μόνιμο κυνήγι ευτυχίας στο οποίο βρίσκεται επί μονίμου βάσεως, κάνουν αρκετά εύκολο να πιστέψει ένα αθώο ψεματάκι…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η υπερ-αισιοδοξία του Τοξότη μπορεί σε άλλες περιπτώσεις να λειτουργεί ως το απόλυτο όπλο, για να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ζωής, ωστόσο όχι σε αυτή την περίπτωση.

Οι ευκαιρίες και οι πιθανότητες ανάπτυξης που ανοίγονται μπροστά στα μάτια του είναι ατελείωτες, ωστόσο δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη για την ειλικρίνεια μαζί του, πράγμα που συχνά τους τοποθετεί σε μειονεκτική θέση.

ΙΧΘΥΕΣ
Οι ονειροπόλοι Ιχθύες είναι ρομαντικοί τύποι και πάντα θα δουν το καλό στους άλλους, ακόμα κι εκεί που είναι δύσκολο να το βρει οποιοσδήποτε άλλος.

Η έντονη διαίσθησή του, η ανιδιοτέλεια και η επιθυμία του για παγκόσμια ενότητα, μπορεί εύκολα να παρεμποδίσει την λογική του αντίληψη. Στην πραγματικότητα, είναι ευεπηρέαστος στα λόγια και στις πράξεις των άλλων και ευεπίφορος στο να εξαπατηθεί ανά πάσα στιγμή.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα