Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 19 Νοεμβρίου

19.11.2021 / 8:56
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
zodia

Κριός   Διεκδικείτε τα κεκτημένα σας.

Η έκλειψη Σελήνης αναμοχλεύει οικονομικά θέματα αλλά και βαθύτερες ανάγκες σας. Χρειάζεστε ασφάλεια, αναγνώριση και σταθερότητα στις προσωπικές σας σχέσεις.

Ταύρος   Πρέπει να ξαναβρείτε την ισορροπία.

Η Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο φωτίζοντας τα αρνητικά και τα θετικά των σημαντικών σχέσεων της ζωής σας.

Το πείσμα οδηγεί σε ανατροπές ισορροπιών.

Δίδυμοι  Βαθιά κρυμμένες ανάγκες σας αφυπνίζονται.

Η έκλειψη  σας προτρέπει ή αναγκάζει  να υιοθετήσετε έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής και να φροντίσετε την ψυχολογία αλλά και την ευεξία σας.

Καρκίνος   Μια απρόσμενη έκπληξη σε έναν κοινό στόχο.

Η Αφροδίτη σε όψη με τον Ουρανό σήμερα σας χαρίζει γοητεία  αλλά η έκλειψη Σελήνης πυροδοτεί την ανασφάλεια και την κυκλοθυμική σας διάθεση.

Λέων   Ανακαλύπτετε την δύναμή σας.

Αλλαγές στις εργασιακές συνθήκες ακόμα και σε ένα θέμα που αφορά το σπίτι ή την επαγγελματική στέγη και την οικογένειά σας.

Παρθένος   Συμβουλευτείτε αυτούς που γνωρίζουν.

Η έκλειψη Σελήνης σας  δίνει δύναμη και  θάρρος για να πετύχετε μελλοντικά σχέδια. Μεγαλύτερη προσπάθεια πρέπει να δείξετε οι Παρθένοι του Αυγούστου.

Ζυγός   Νιώθετε ανασφάλεια αλλά πετυχαίνετε τον στόχο σας!

Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες, έξοδα και οικονομικά που αφορούν και άλλους. Μια ευνοϊκή αλλαγή στην οικονομική και οικογενειακή σας κατάσταση.

Σκορπιός   Ξαναχτίστε την ζωή που ονειρεύεστε!

Είστε στο επίκεντρο εκρηκτικών αλλαγών ακόμα και ενός τέλους σε μια σχέση ή συνεργασία σας. Ένα τέλος που οδηγεί  στην αναγέννηση.

Τοξότης   Άνεμος αλλαγών.

Η έκλειψη φέρνει έναν άνεμο αλλαγών και υπερβολής στις καθημερινές σας συνήθειες, στην διατροφή, την ψυχοσωματική σας ευεξία, το περιβάλλον εργασίας  ή τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας.

Αιγόκερως   Μια αλλαγή οδηγεί σε καλύτερες συνθήκες.

 Ο Πλούτωνας των ριζικών αλλαγών μαζί με την ενέργεια της έκλειψης απελευθερώνει την δύναμη που κρύβατε και αναγεννά στόχους και όνειρα.

 Υδροχόος   Ριζικές αλλαγές.

Ακόμα και μετά από έναν χωρισμό ένας απρόσμενος έρωτας λειτουργεί καταλυτικά. Σε ένα σοβαρό δίλημμα προτιμήστε την ριζική μεταμόρφωση που κρύβει δύναμη και επαγγελματική ανεξαρτησία.

 Ιχθύες   Αξιοποιήστε την δύναμη της Σελήνης.

Ανοίξτε τους ορίζοντές σας με διαδρομές, ταξίδια και νέες γνώσεις. Είναι σημαντικό για την εξέλιξή σας να προσγειωθείτε.

Προσέξτε στην οδήγηση και στα μηνύματα που στέλνετε.

ΠΗΓΗ: ELEFTHEROSTYPOS.GR 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα