Παρασκευή, 17.09.2021, 7:37 πμ

Συνάντηση Ρώρου με το Δήμαρχο Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου

14.09.2021 / 10:13
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
συναντηση_δημαρχος_καλαβρυτων_ρωρος

Η ένταξη και λειτουργία του Αρίσταρχου με laser (ένα από τα δέκα τηλεσκόπια στον κόσμο), η δημιουργία πλανητάριου με απευθείας σύνδεση με το τηλεσκόπιο, η προέκταση του οδοντωτού στην Αγία Λαύρα και η δημιουργία αεροδρομίου μικρών σκαφών στο μαρτυρικό μνημείο είναι τα θέματα που ανέπτυξε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος στη συνάντησή του με τον επικεφαλής της Ώρας Πατρών Γιώργο Ρώρο.
Συζητήθηκαν όμως και  θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση, ιδιαίτερα οι αλλαγές στο νόμο με την κατάργηση της απλής αναλογικής και την μεταφορά αρμοδιοτήτων. Επισημάνθηκε η βελτίωση του οδικού δικτύου ως προϋπόθεση για την ανάπτυξη όλης της περιοχής.
Τα πλεονεκτήματα που έχει η περιοχή Καλάβρυτα, Μεσολόγγι, Αρχαία Ολυμπία μπορούν να την αναδείξουν σε τουριστικό προορισμό καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η πόλη μας η Πάτρα οφείλει, να πρωτοστατήσει στη δημιουργία τουριστικής ταυτότητας  με  πρωτοβουλίες που θα την αναδείξουν σε τουριστικό προορισμό προκαλώντας το ενδιαφέρον μεγάλων γραφείων του εξωτερικού. Χρειάζεται λοιπόν ένας σχεδιασμός με όραμα, υλοποίηση των κατάλληλων υποδομών ώστε η περιοχή μας να ξεφύγει από την εσωστρέφεια.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα