Συνάντηση με τον Κώστα Πελετίδη είχαν οι μαθητές του 7ου ΓΕΛ Πάτρας που είναι σε κινητοποιήσεις

21.10.2021 / 23:09
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ma 29

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος, συναντήθηκαν σήμερα στο Δημαρχείο με αντιπροσωπία μαθητών από το 7ο ΓΕΛ Πάτρας, οι οποίοι βρίσκονται σε κινητοποιήσεις, ενάντια στη συγχώνευση τμημάτων που έχει δρομολογηθεί στο σχολείο τους, όπως και στα σχολεία όλης της χώρας.

Οι μαθητές, έδωσαν στο Δήμαρχο τα αιτήματά τους, τα οποία, εκτός από την αντίθεση τους στη συγχώνευση τμημάτων, περιλαμβάνουν την ανάγκη άμεσης πρόσληψης καθηγητών και την κάλυψη των κενών, την απόσυρση της Τράπεζας Θεμάτων και της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής. Επίσης, εκφράζουν την αντίθεσή τους στην αξιολόγηση σχολικών μονάδων και τον ταξικό διαχωρισμό των μαθητών

.Ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος, συζήτησαν αρκετή ώρα με τους μαθητές, εξέφρασαν τη στήριξή τους στο δίκαιο αγώνα τους και δεσμεύτηκαν ότι θα συζητηθεί άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, το θέμα των συγχωνεύσεων σχολικών τμημάτων.Επιπλέον, αντιπροσωπία της Δημοτικής Αρχής θα παρευρεθεί αύριο, Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, στις 12:30 μ.μ. στη διαμαρτυρία έξω από το 7ο ΓΕΛ, στην οποία καλεί η Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα