Συνάντηση Γιάννη Καρβέλη με Χρήστο Πλούμη (ΕΠΣ Αχαΐας): Συμφωνία και συνεργασία για υγειονομικά πρωτόκολλα και εμβολιασμούς για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου

20.08.2021 / 14:00
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ΚΑΡΒΕΛΗΣ - ΠΛΟΥΜΗΣ 1

Τα μέτρα που αφορούν στα υγειονομικά πρωτόκολλα για την έναρξη των Ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων ήταν το αντικείμενο της σημερινής (Παρασκευή 20 Αυγούστου) συνάντησης του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη με τον β’ αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας κ. Χρήστο Πλούμη.

Ο κ. Καρβέλης ευχαρίστησε τον αντιπρόεδρο για την συνεργασία και δήλωσε πως θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που καταβάλει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας για την ασφαλή διεξαγωγή των ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων στην περιοχή.

Να σημειωθεί δε πως άμεσα (μέσα στην επόμενη εβδομάδα) προγραμματίστηκε συνάντηση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Αχαΐας προκειμένου να αναλυθούν όλες οι παράμετροι και οι λεπτομέρειες της συνεργασίας με την  6η ΥΠΕ.

Κοινός τόπος και θεμέλιο συνεργασίας ανάμεσα στην 6η ΥΠΕ και την ΕΠΣ Αχαΐας, ήταν η απόλυτη συμφωνία ανάμεσα στους κ.κ. Καρβέλη και Πλούμη για τον πλήρη εμβολιασμό των συμμετεχόντων, αθλητών, παραγόντων προπονητών και τεχνικών των ομάδων που συμμετέχουν στα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, έτσι ώστε να εξελιχθεί απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα η ποδοσφαιρική χρονιά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα