Στο πλευρό του Φίλιππου Λιάκου ο Αλέξης Γαλάνης

21.08.2023 / 15:14
image_6483441 (7)

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Αγαπητοί συνδημότες, φίλες και φίλοι 

Η αυτοδιοικητική ομάδα νίκης που έχει δημιουργήσει η «Δύναμη Προοπτικής για την Δυτική Αχαΐα», θα σπάσει κάθε ρεκόρ αριθμού υποψηφίων, αλλά πάνω από όλα, σπάει κάθε επίδοση ποιοτικών χαρακτηριστικών υποψηφίων συμβούλων, που έχει έως σήμερα καταγραφεί!

Συνειδητά είπαμε «όχι», στα γνωστά πολιτικά βαρίδια και τους αποτυχημένους  πολιτικούς γυρολόγους, είπαμε «όχι» στους προκλητικούς «επαγγελματίες» της ψηφοθηρίας και τους κουρασμένους πρώην και νυν αιρετούς, που περιφέρουν το πολιτικό τους σαρκίο προς πώληση… 

Και έτσι τους αναγκάσαμε να τους μαζέψουν αλλού, σε Συνδυασμούς που μπορούν να μοιραστούν ανάλογα πολιτικά ιδανικά… Ο λαός θα τους κρίνει!

Εμείς συνειδητά, συμπορευόμαστε με τους ανθρώπους του μόχθου, με τους καταξιωμένους επιστήμονες, τους βιοπαλαιστές αγρότες, με τους δοκιμασμένους συμπολίτες, που έχουν αποδείξει ότι δεν τους ζει η πολιτική, ούτε έχουν ανάγκη την καρέκλα… 

Έτσι σήμερα, σας παρουσιάζω με χαρά έναν ακόμα σημαντικό υποψήφιο: Τον Αλέξη Γαλάνη του Διονυσίου, που μένει στο Καγκάδι και θα θέσει υποψηφιότητα στο τοπικό. Είναι 53 ετών, είναι γνωστός και προσφιλής στην τοπική κοινωνία και ως έμπειρος μουσικός επιμελητής, έχει «ζυμωθεί» με τον κόσμο, αφού έχει επενδύσει με νότες χαράς, άπειρες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Ευχαριστώ τον Αλέξη Γαλάνη για την αγωνιστικότητά του και τον ενθουσιασμό, που δείχνει για την μεγάλη νίκη της «Δύναμης Προοπτικής για τη Δυτική Αχαία!» Του εύχομαι από καρδιάς «καλό αγώνα» και «με τη νίκη!» 

Πάμε όλοι μαζί Δυνατά, γιατί μένουμε και ζούμε στη Δυτική Αχαΐα!!! 

Με εκτίμηση Φίλιππος Λιάκος 

Υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα