Στο νοσοκομείο του Ρίου δύο μοναχές με κορωνοϊό από τη Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Βερίνου

18.11.2020 / 16:18
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
moni1

Στο νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύονται, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο μοναχές από τη Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Βερίνου, στο Αίγιο. Την είδηση ότι ο κορωνοϊός έχει μπει στο μοναστήρι είχε μεταδώσει πρώτο το dete.gr, από την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες στο νοσοκομείο του Ρίου πήγαν σήμερα έξι άτομα από το μοναστήρι και υποβλήθηκαν σε τεστ. Τρία από αυτά, μετά από το θετικό αποτέλεσμα, κρίθηκε ότι έπρεπε να νοσηλευτούν. Πρόκειται για δύο μοναχές και έναν άνδρα που ήρθε σε επαφή με την Μονή.

Τη Μονή είχαν επισκεφθεί ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Ιερώνυμος και ο πρώην Μητροπολίτης, Αμβρόσιος, μετά τις θρησκευτικές εκδηλώσεις για την επιστροφή της εικόνας της Παναγίας, ο οποίος και διαγνώστηκε θετικός στον κοροναϊό, ωστόσο έφυγε οικειοθελώς από το νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων είχε βρεθεί θετικός στην COVID-19, με τους γιατρούς του νοσοκομείου του Ρίου να του συνιστούν να παραμείνει για νοσηλεία, λόγω ηλικίας και προβλημάτων υγείας, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε.

Ωστόσο ο ίδιος υπέγραψε χαρτί οικειοθελούς αποχώρησης και αποχώρησε από το νοσοκομείο.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα