Στο «click in shop» εναποθέτουν τις ελπίδες τους οι καταστηματάρχες για την περίοδο των εκπτώσεων

12.01.2021 / 12:52
click_away_2

Στην ΕΡΤ μίλησε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής, Κυριακή Κωνσταντινίδου σχετικά με την αναμονή του «click in shop».

«Με την παράδοση εκτός -click away-, πήραμε κάποιες ανάσες για τη ρευστοποίηση των εμπορευμάτων μας, αλλά δε συγκρίνεται με το να είναι ο πελάτης στο μαγαζί και να δοκιμάζει τα είδη, τα οποία δεν αγοράζονται μόνο «με το μάτι». Πιστεύουμε πως η κυβέρνηση θα επιτρέψει, τηρώντας όλα τα μέσα προστασίας, να μπαίνει ένας πελάτης στο κατάστημα και να μπορεί να δοκιμάσει προκειμένου να αγοράσει το είδος που επιθυμεί. Το περιμένουμε αυτό την άλλη εβδομάδα»,

Επιπλέον, πρόσθεσε πως αν οι καταστηματάρχες δεν πουλήσουν τα χειμερινά είδη τα οποία έχουν χρεωθεί από πέρυσι, χάνουν το εισόδημά τους -και πρέπει να δειγματίσουν από τώρα, να παραγγείλουν, δηλαδή, και για την επόμενη περίοδο. Οι εκπτωτικές περίοδοι-εκπτωτικά δεκαήμερα- και οι τιμές δε θα λείψουν, δήλωσε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής, με στόχο να διατεθούν εγκαίρως τα χειμερινά είδη.

«Λίγες είναι οι επιχειρήσεις που διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα -καθώς αυτές δουλεύουν τώρα στις εκπτώσεις- το οποίο σίγουρα είναι πια απαραίτητο, αλλά δε μπορεί να γίνει βιαστικά, και επιπλέον είναι και πολύ δαπανηρό. Έχουμε ακούσει για ένα πρόγραμμα από το ΕΣΠΑ το οποίο η κυβέρνηση μπορεί να διαθέσει για την υποστήριξη των επιχειρήσεων για αυτού του είδους τις απαραίτητες ηλεκτρονικές αλλαγές», κατέληξε η κυρία Κωνσταντινίδου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα