Παρασκευή, 15.01.2021, 3:09 πμ

Στην ταβέρνα Κρητικός για εθελοντική δράση η Δάφνη Μητσοτάκη

06.01.2021 / 22:10
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
κο 25

Στην ταβέρνα Κρητικός στο Κερατσίνι βρέθηκε ανήμερα των Θεοφανείων η κόρη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Δάφνη.

Όπως μας ενημέρωσε μέσω του Facebook o Δημήτρης Καρκανοραχάκης από το πρωί η κόρη του πρωθυπουργού καθάριζε πατάτες και συσκεύαζε τρόφιμα για οικογένειες που έχουν ανάγκη λέγοντας πως ο πατέρας της θα πρέπει να είναι περήφανος για εκείνη.

Δείτε την ανάρτηση Καλή χρονιά!!! πάνω από 750 χοιρινες μπριζόλες σήμερα με ρύζι και πατάτες. Σήμερα μοιρασαμε και ρουχαλάκια, ράντζα-κρεβατάκια. Ευχαριστώ πολύ την Simple City S.A στη λεωφόρο Μουρνιων στα Χανιά που μας έστειλε ραντζακια και κρεβατάκια για τα παιδιά να τα μοιράσουμε σε οικογένειες που τα είχαν ανάγκη. Ευχαριστώ πολύ τον Απολλώνιο Κερατσινίου , ευχαριστώ πολύ την terra Creta. Σήμερα είχαμε όλη μέρα το Υπουργείο Εργασίας και κατέγραψε όλο τον κόσμο, είδε τα προβλήματα του. Κάποια άνθρωποι δεν ήξεραν καν πως να πάρουν το ΚΕΑ, δόξα το θεό πλέον θα βοηθήσουν κόσμο.

Σήμερα είχαμε από το πρωί μία μικρή εθελόντρια για την οποία πρέπει να είναι περήφανος ο πατέρας της γιατί της έλεγα κάτσε λίγο να ξεκουραστείς και δεν σταματαγε. Ομιλώ για την Δάφνη Μητσοτάκη που την είχαμε σήμερα όλη μέρα μαζί μας, καθάριζε πατάτες και συσκεύαζε τα τρόφιμα και δεν σταμάτησε να δουλεύει. Ευχαριστώ τους υπόλοιπους εθελοντές που έρχονται και με βοηθάνε, ευχαριστώ και τους αφανείς ήρωες που μου φέρνουνε τρόφιμα και μπορώ και συνεχίζω.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟΛΟΓΟ