Στην Ηλεία Τριαντόπουλος – Στυλιανίδης – Αυτοψία στις πληγείσες περιοχές

29.11.2021 / 8:37
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
plimmires

Τριαντόπουλος και Στυλιανίδης επισκέπτονται σήμερα τον ηλειακό Κάμπο για να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες των αποζημιώσεων

Σοκαρισμένοι από το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσε η κακοκαιρία είναι οι κάτοικοι της Βόρειας Ηλείας. Το Σαββατοκύριακο προσπάθησαν να μετρήσουν τις «πληγές» τους, ενώ παράλληλα οι ισχυρές βροχοπτώσεις συνεχίστηκαν.

Σήμερα θα επισκεφθούν τις πληγείσες περιοχές του ηλειακού Κάμπου ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές κ. Χρήστος Τριαντόπουλος και ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστος Στυλιανίδης συνοδευόμενοι από υπηρεσιακούς παράγοντες προκειμένου να διαπιστώσουν από κοντά τις ζημιές και να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για τις αποζημιώσεις των πληγέντων.

Οι Υπουργοί θα ξεκινήσουν τις επισκέψεις τους από την Νέα Μανολάδα στις 9 το πρωί, σύμφωνα με τον προγραμματισμό. Παράλληλα οι Δήμοι Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Πηνειού και Ήλιδας αναμένεται να κηρυχθούν θεομηνιόπληκτοι.

Το πρωί του Σαββάτου έγινε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας σύσκεψη μαζί με τους Δημάρχους και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Πηνειού και Ήλιδας, για τον συντονισμό των καταγραφών. Όπως αποφασίστηκε οι Δήμοι θα αναλάβουν τις καταγραφές των ζημιών σε οικίες και οικοσκευές, ενώ τα κλιμάκια της Περιφέρειας θα καταγράψουν τις ζημιές σε επιχειρήσεις και αγροτικές εκμεταλλεύσεις.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα