Σταύρος Σβήγκος για το πρόβλημα υγείας του γιου του: Πήγαινα κάθε μέρα στην εντατική και του μιλούσα

11.06.2023 / 9:42
fa 4

Ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε για τον 5χρονο γιο του και τον χρόνο που προσπαθεί να περνάει καθημερινά μαζί του, αλλά και για τα συναισθήματα που ένιωσε όταν τον είδε πρώτη φορά μετά την γέννησή του.

Ο ηθοποιός που έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές από την συμμετοχή του στην καθημερινή σειρά «Έρωτας Φυγάς» όπου πρωταγωνιστεί, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες».

Ο Σταύρος Σβήγκος αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας του γιου του, με αποτέλεσμα ο μικρός να νοσηλευτεί για αρκετό διάστημα στην εντατική.

«Ο μικρός ήταν για αρκετό καιρό στην εντατική, χωρίς να γνωρίζουμε πως θα εξελιχθεί όλο αυτό και αν θα τα καταφέρει η όχι. Δεν ήξερες ούτε πιθανότητες τίποτα. Πήγαινα κάθε μέρα με την θετική μου ενέργεια στη εντατική και μιλούσα στον γιο μου. Είχαμε μετά και φυσιοθεραπείες και εκεί ήταν το πιο σκληρό. Οι πρώτες μέρες με το παιδί είναι εξαντλητικές όπως και να έχει γιατί δεν ξέρεις πως να φερθείς» τόνισε ο Σταύρος Σβήγκος.

«Ήθελα από μικρός να γίνω πατέρας, γιατί μεγάλωσα σε μια πολύ τρυφερή οικογένεια. Ήμουν 33 και θεωρούσα ότι μέχρι τότε είχα βιώσει όλη την γκάμα των συναισθημάτων και ξαφνικά έρχεται το παιδί και βιώνεις ένα εντελώς άλλο συναίσθημα» κατέληξε ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα