Σπύρος Μυλωνάς: «Να Ξεκινήσουν Αμέσως Οι Εμβολιασμοί Στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαϊας»

17.02.2021 / 13:12
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
104082342_286735306037361_5136101139598294241_n

Παρέμβαση προς τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Σπύρος Μυλωνάς ζητώντας την άμεση έναρξη εμβολιασμών κατά του covid στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαϊας.

Σε επιστολή του προς τον Υπουργό ο Δήμαρχος αναφέρει τα εξής:

«Κύριε Υπουργέ,

Το τελευταίο χρονικό διάστημα και με την έναρξη του προγράμματος εμβολιασμού κατά του covid έχει παρατηρηθεί το εξής φαινόμενο:

Συνδημότες μας που μπαίνουν στο πρόγραμμα, τους ορίζονται ραντεβού σε Κέντρο Υγείας-εμβολιαστικό κέντρο που βρίσκεται σε γειτονικό Δήμο. Το γεγονός αυτό συνεπάγεται μετακινήσεις δεκάδων χιλομέτρων με όλες τις δυσκολίες που αυτό συνεπάγεται.

Το φαινόμενο μας προβληματίζει, πολύ περισσότερο που στην έδρα του Δήμου μας (Κάτω Αχαϊα) λειτουργεί Κέντρο Υγείας που έχει μάλιστα οριστεί ως εμβολιαστικό κέντρο αλλά που ακόμα δεν έχει τεθεί σε λειτουργία.

Ζητώ κύριε Υπουργέ την παρέμβασή σας ώστε να ξεκινήσουν αμέσως οι εμβολιασμοί στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαϊας ώστε, αφενός μεν να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι συνδημότες και αφετέρου να προχωρήσει με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα το απολύτως αναγκαίο πρόγραμμα εμβολιασμού του πληθυσμού».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα