Σπύρος Φωκάς: «Δεν πεθαίνω ακόμα, αντέχω» – Η φωτογραφία από το σπίτι μετά την περιπέτεια της υγείας του Πατρινού ηθοποιού

02.07.2021 / 10:27
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
spiros_fokas

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» παραχώρησε ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς, απαντώντας στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Ήρεμος και αισιόδοξος αναφέρει: «Πέρασα μια περιπέτεια, αλλά όχι ότι πεθαίνω κιόλας. Για όνομα του Θεού. Αυτό που με αναγκάζει να είμαι καθηλωμένος σε ένα κρεβάτι με σκοτώνει. Τα άλλα όλα ξεπερνιούνται. Είμαστε γερά σκαριά εμείς οι ογδοντάρηδες».
Δημοσιεύματα ήθελαν τον ηθοποιό να βρίσκεται στο σπίτι του, δίχως να έχει επαφή με το περιβάλλον εξαιτίας ραγδαίων επιπλοκών που είχε με την καρδιά του, αλλά και με άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Οι γιατροί του θεώρησαν πως δεν είχαν κάτι πια να του προσφέρουν στο νοσοκομείο, γι’ αυτό και ζήτησαν από τη σύζυγό του, Λίλιαν, να τον πάρει στο σπίτι τους.

«Ο Σπύρος έπαθε κολπική μαρμαρυγή. Έχει και άλλες παθήσεις και αυτό τον καθιστά ανήμπορο να συντηρηθεί μόνος του. Πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει μια νοσοκόμα πάντα στο πλευρό του. Ας έχει καλά ο Θεός την Αννα Φόνσου, η οποία πάντα τηλεφωνεί και μαθαίνει νέα για την υγεία του Σπύρου» προσθέτει η σύζυγός του στην εφημερίδα.

Σπύρος Φωκάς
Copyright: Εφημερίδα Espresso

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα