Παρασκευή, 22.10.2021, 12:31 μμ

Σπύρος Μπιμπίλας: Έλαβε εξώδικο από μη εμβολιασμένους ηθοποιούς

22.09.2021 / 22:21
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
fo 22

Σε δημοσία αναφορά σχετικά με ένα περιστατικό προχώρησε ο ηθοποιός Γιώργος Παράσχος στην οποία τόνισε πως κάποιος του πρότεινε να του πουλήσει πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού.

«Είχαμε μαζευτεί σε τραπέζι με κάποιους συναδέλφους και ένας με πλησίασε και μου πρότεινε να αγοράσω αυτό το παράνομο χαρτί και του λέω χτύπησες λάθος πόρτα, έχω κάνει το εμβόλιο» είπε ο Γιώργος Παράσχος στην κάμερα του «Love It» χθες.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στην συγκεκριμένη καταγγελία ενώ υπογράμμισε πως και ο ίδιος έχει λάβει εξώδικο από μη εμβολιασμένους ηθοποιούς.

«Δεν τον πλησίασε συνάδελφός μας, αλλά ένας άγνωστος άνθρωπος, εκτός του χώρου και νομίζω το λάθος το δικό μου είναι ότι δεν κράτησα τα στοιχεία του. Ο Γιώργος Παράσχος ήταν μαζί με άλλους συναδέρφους μας και τον πλησίασε ένας άγνωστος. Τις επόμενες ημέρες και ο ίδιος ο Γιώργος θα ενταχθεί στο ΣΕΗ γιατί πρέπει να μου καταθέσει όλο αυτό το περιστατικό και να το μεταφέρει εγγράφως. Αν συμβαίνει στα αλήθεια, τότε αυτό είναι μια εγκληματική ενέργεια» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο «T-Live» του Alpha.

Στην συνέχεια, ο Σπύρος Μπιμπίλας συμπλήρωσε: «Έχουμε κι εμείς μεγάλο θέμα εμβολιασμένων και μη και στους ηθοποιούς. Υπάρχει μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων που δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί για τους δικούς τους λόγους. Προσωπικά έχω πάρει και ένα εξώδικο από δύο μη εμβολιασμένους ηθοποιούς. Θεωρούν ότι απομακρύνθηκαν από την παράσταση στο Ηρώδειο διότι έκαναν πρόβες  στο Σπίτι του Ηθοποιού όπου εκεί είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για να γίνουν και οι πρόβες».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα