Παρασκευή, 29.10.2021, 1:02 πμ

Σπηλιόπουλος και Κατσικόπουλος διαψεύδουν τα περί… τράμπας

31.12.2020 / 15:11
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

«Ουδεμία σχέση έχει η είδηση με την πραγματικότητα». Αυτό απαντά ο πρώην Υπουργός και επικεφαλής της παράταξης «Δυτική Ελλάδα Μπροστά», Κώστας Σπηλιόπουλος, στα δημοσιεύματα περί… τράμπας με τον κ. Κατσικόπουλο. Στο ότι δηλαδή, ο ίδιος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για τη δημιουργία παράταξης, της οποίας θα ηγηθεί, για τη διεκδίκηση του Δημαρχιακού θώκου στην Αιγιάλεια, ενώ ο πρώην Νομάρχης, Δημήτρης Κατσικόπουλος θα ηγηθεί της υπάρχουσας παράταξης στην Περιφέρεια, με διευρυμένη σύνθεση από τον χώρο της κεντροαριστεράς και του ΚΙΝΑΛ.

Στελέχη μάλιστα από τον κύκλο του κ. Σπηλιόπουλου υποστηρίζουν επιπροσθέτως πως, «καμία συζήτηση δεν βρίσκεται σε εξέλιξη. Ούτε για το ένα σενάριο, ούτε για το άλλο. Ορισμένοι μπορεί να έχουν δικές τους βλέψεις και να διαρρέουν μη υπαρκτές πληροφορίες».

«Δεν απαντώ σε δημοσιεύματα που δεν ξέρω από πού προέρχονται. Ότι έχω να πω θα το πω ο ίδιος», σχολιάζει λακωνικά ο Δημήτρης Κατσικόπουλος.

«Κάποιοι προσπαθούν να περάσουν τέτοιες πληροφορίες, για να διατηρήσουν μέτωπα και να κρατήσουν τους δικούς τους», σχολιάζουν επιτελικά στελέχη του ΚΙΝΑΛ, δείχνοντας προς την πλευρά Κατσιφάρα.

Πάντως, όπως δηλώνουν οι περιφερειακοί σύμβουλοι του κ. Σπηλιόπουλου, «το παρών της παράταξης στο Περιφερειακό Συμβούλιο ήταν και θα είναι δυναμικό και δεν χωρούν τέτοιες συζητήσεις».

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “Νεολόγος”

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Κογκόλης

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα