Παρασκευή, 17.09.2021, 9:13 πμ

Σωματείο “Ιπποκράτης”: Άνθρακες ο κυβερνητικός θησαυρός, στα περί έτοιμου σχεδιασμού για την κάλυψη των κενών των αναστολών

15.09.2021 / 10:17
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
2860812

Άνθρακες ο κυβερνητικός θησαυρός για τα της ετοιμότητας που διατυμπάνιζαν επικοινωνιακά σχετικά με την κάλυψη των κενών που θα δημιουργούσαν οι αναστολές της εργασίας, των άκρως αναγκαίων και απαραίτητων – έμπειρων Συναδέλφων μας.

15 ημέρες μετά τις πιεστικότατες διαδικασίες της κυβερνητικής εμμονής  των αναστολών και δυστυχώς τίποτε απολύτως, ΚΑΜΙΑ  ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Φρούδες ελπίδες οι επικοινωνιακού χαρακτήρα μεγαλοστομίες της κυβέρνησης, οι δηλώσεις της που μιλούσαν για ένα έτοιμο σχέδιο άμεσης κάλυψης της κατάστασης, μιας κατάστασης έκρυθμης και επικίνδυνης που δυστυχώς και στό Νοσοκομείο μας αντιμετωπίζεται εκ των ενόντων, από την καταπιεστική εργασία των εμβολιασμένων Συναδέλφων μας, που αναγκάζονται να εργάζονται ήδη κουρασμένοι και με πολλά οφειλόμενα ρεπό, χωρίς άδειες, χωρίς ρεπό και χωρίς την ελπίδα της όποιας  βοήθειας.

Δυστυχώς 15 ημέρες μετά την εφαρμογή της αναστολής το μόνο που κινήθηκε γρήγορα, είναι η πρόσληψη Ιδιωτικών Συνεργείων στην ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, την ΦΥΛΑΞΗ και την ΕΣΤΙΑΣΗ έναντι της αδράς αμοιβής των 100 και πλέον χιλιάδων ευρώ για ένα τρίμηνο. Αυτή είναι η πολιτική τους…… αυτό επεδίωκαν….

Αυτή η κίνηση δυστυχώς μας επιβεβαιώνει  πλήρως, γιά όλα όσα  λέγαμε το προηγούμενο διάστημα, ότι δηλ. οι ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ δεν ήταν για την ΥΓΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ, αλλά ΠΡΟΣΧΗΜΑ για την ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ των ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ, ιδιωτικά συνεργεία με πρόσχημα την πανδημία, παρ΄ ότι θα μπορούσαν να αναζητηθούν και να ευρεθούν, όλες αυτές τις ημέρες,  άλλες και μάλιστα πιό εφικτές λύσεις. 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα