Σημάδια ότι η σχέση σας δεν πάει καλά

21.02.2023 / 8:25
couple-bed-kiss-happy-sex1

Μήπως νιώθεις τελευταία πως κάτι δεν πάει καλά στη σχέση αλλά δεν μπορείς να εξακριβώσεις τι ακριβώς φταίει; Παρακάτω θα δεις μερικά σημάδια που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν όντως κάτι πάει στραβά.

#1. Έχετε διαφωνίες που δεν οδηγούν πουθενά
Τσακώνεστε χωρίς να σας φταίει στην πραγματικότητα κάτι και επίσης όταν όντως σας φταίει κάτι δεν μπορείτε να καταλήξετε σε ένα συμπέρασμα με αποτέλεσμα να μένετε συνεχώς τσακωμένοι.

#2. Νιώθετε πως δεν έχετε κάποια επιρροή ο ένας στον άλλον
Ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο για να καταλάβεις αν κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σου.  Εσύ του λες να κλείσει τον υπολογιστή και δεν σου δίνει σημασία, εκείνος σου λέει να μην μιλάς πολύ και τον αγνοείς επιδεικτικά. Ίσως ήρθε η ώρα να ακούτε πιο προσεκτικά ο ένας τον άλλον.

#3. Δεν μπορείτε να καταλάβετε ο ένας τις ανάγκες του άλλου
Εσύ μπορεί να θέλεις παραπάνω σεξ και εκείνος να θέλει λιγότερο. Συνεννοείστε σωστά σε αυτά που θέλετε ή νιώθετε διαρκώς μια ανεπάρκεια στην ερωτική σας ζωή;

#4. Νιώθεις πως σε μειώνει συνεχώς
Αυτό είναι ένα ακόμα σημάδι πως μια σχέση δεν λειτουργεί σωστά. Είναι απαραίτητο για ένα ζευγάρι να σέβεται ο ένας τον άλλον και να τον υποστηρίζει. Μόνο έτσι η σχέση μπορεί να εξελιχθεί ομαλά.

#5. Νιώθεις πως ο αγαπημένος σου έχει αποξενωθεί 
Όταν τον νιώθεις μακριά σου μάλλον όντως είναι μακριά σου. Προσπάθησε να τον φέρεις πιο κοντά επικοινωνώντας περισσότερο μαζί του.

#6. Υπάρχει απόσταση ανάμεσά σας
Συνήθως όταν υπάρχει πρόβλημα σε μια σχέση τα μέλη της απομακρύνονται ο ένας από τον άλλον. Αυτό μπορεί να μην συμβαίνει συνειδητά αλλά ασυνείδητα. Προσπάθησε να μειώσεις τις εντάσεις ανάμεσά σας και να φέρεις τον καλό σου πιο κοντά σου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα