«Σφίγγα» οι νοσηλευτές των κλινικών covid

06.12.2020 / 19:11
ΝΟΣΛΗΛΕΥΤΡΙΕς ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

«Σφίγγα» είναι οι νοσηλεύτριες και οι νοσηλευτές στις κλινικές του κορωνοϊού.

Όσες προσπάθειες και αν έκανε ο «Νεολόγος» για να μιλήσει μαζί τους για να μας πουν δύο λόγια για την κατάσταση που αντιμετωπίζουν, τις δυσκολίες που υπάρχουν  και τη μάχη που δίνουν με τον ιό, δεν είχαν αποτέλεσμα.

Δεν θέλουν να μιλήσουν και θα έχουν τους λόγους τους. Μάλιστα λέγεται ότι τα μέλη του επικουρικού προσωπικού και οι συμβασιούχοι, οι εργαζόμενοι που προσλήφθηκαν ειδικά για τη μάχη κατά του κορωνοϊού, δεσμεύονται με έναν τέτοιον ειδικό όρο στις συμβάσεις που έχουν υπογράψει.

Να μην μιλούν στα ΜΜΕ για τις καταστάσεις που αντικρίζουν στα δημόσια νοσοκομεία, προφανώς για να μην βγαίνει προς τα έξω μια εικόνα που ενδεχομένως και να βαρύνει ακόμα περισσότερο τον κόσμο ψυχολογικά.

Ας είναι, αν και ο κόσμος χρειάζεται να γνωρίζει την εικόνα που υπάρχει στο ΕΣΥ, γιατί ίσως έτσι δείξει την απαιτούμενη προσοχή και ευθύνη, μπροστά σε αυτή την κατάσταση που ζούμε.

Όμως σίγουρα η ουσία του ρόλου των εργαζομένων στον υγειονομικό τομέα, δεν είναι να μιλούν στα ΜΜΕ, αλλά να δίνουν τη μάχη τους κατά του κορωνοϊού και να βοηθούν όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας που νοσηλεύονται και τους έχουν ανάγκη. Και αυτή τη  μάχη τη δίνουν και με το παραπάνω.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα