Σε ποιες περιοχές ακυρώνονται οι παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου

26.10.2021 / 20:12
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
fa 11

Η εκτίναξη των κρουσμάτων κορονοϊού ειδικά στη βόρεια Ελλάδα, με τις ημερήσιες μολύνσεις σήμερα Τρίτη (26/10) να ξεπερνούν τις 4.000 σε όλη τη χώρα, φέρνουν αλλαγές στον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Έτσι η πανδημία οδήγησε σε ακύρωση των μαθητικών παρελάσεων σε διάφορες περιοχές της χώρας, με την τελευταία απόφαση να αφορά στην ακύρωση των παρελάσεων σε όλη τη Θεσσαλία.

Η  αύξηση του επιδημιολογικού φορτίου είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι παρελάσεις στους νομούς της Ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας, όπως και στους νομούς Ημαθίας, Πιερίας, αλλά και στον νομό Πέλλας.

Όσοι παρακολουθούν τις παρελάσεις θα πρέπει να φορούν μάσκα, όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. «Παροτρύνω όλους όσοι προσέλθουν για να παρακολουθήσουν τις παρελάσεις να ακολουθήσουν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, να φορούν μάσκα, καθώς αυτό επιβάλλεται ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους όταν επικρατούν συνθήκες συγχρωτισμού. Για όσους παρελάσουν η χρήση μάσκας δεν θα είναι υποχρεωτική, αφού θα είναι στοιχισμένοι. Θα πρέπει ωστόσο και αυτοί, πριν και μετά την παρέλαση, να φορούν τις μάσκες τους» ανέφερε ο κ. Οικονόμου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα