Σχολεία:Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας οι βαθμοί για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων

11.03.2021 / 13:49
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
31s1sxoleioaithousa-thumb-large

Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ή τηλεδιάσκεψης θα ενημερωθούν οι γονείς για τις βαθμολογίες των μαθητών δημοτικού. Η διαδικασία αυτή ισχύει για τα σχολεία που βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας. Όταν όμως ανοίξουν ξανά οι έλεγχοι προόδου θα παραδίδονται και εντύπως εσώκλειστοι σε φάκελο στους μαθητές για τους γονείς τους.

Σύμφωνα με εγκύκλιο που στάλθηκε στα σχολεία από το υπουργείο Παιδείας για την παράδοση των ελέγχων προόδου με τις βαθμολογίες του Β’ τριμήνου των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2020-2021, θα ισχύσουν τα εξής: Oι εκπαιδευτικοί της Α’ και Β’ τάξης ενημερώνουν μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ή μέσω τηλεδιάσκεψης τους γονείς-κηδεμόνες των μαθητών για την πρόοδό τους για το σύνολο των σχολικών μονάδων προς αποφυγή συγχρωτισμού.

Επιπλέον, στα σχολεία που λειτουργούν με φυσική παρουσία μαθητών οι έλεγχοι προόδου B’ τριμήνου παραδίδονται εντύπως εσώκλειστοι σε φάκελο σε μαθητές/τριες για να τους παραδώσουν στους γονείς τους. Τα σχολεία που βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας προβαίνουν στις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να παραδίδονται οι έλεγχοι προόδου στους γονείς/κηδεμόνες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ωστόσο, με την επανέναρξη της λειτουργίας αυτών των σχολείων με φυσική παρουσία, οι έλεγχοι προόδου θα παραδίδονται και εντύπως εσώκλειστοι σε φάκελο στους/στις μαθητές/τριες για τους γονείς τους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα