Σαρηγιάννης: «Θα φτάσουμε τα 3.600 κρούσματα – Βλέπουμε πολύ χειρότερα από αυτά που ζούμε»

17.03.2021 / 18:45
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
sarigiannis

Αποκαρδιωτικά είναι τα όσα είπε στο LiveNews, ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας, όπως τουλάχιστον δείχνουν οι προσομοιώσεις που χρησιμοποιούν οι επιστήμονες, για να “προβλέψουν” το μέλλον της πανδημίας στη χώρα μας.

“Η δυναμική είναι τέτοια που θα μας οδηγήσει σε μεγαλύτερους αριθμούς. Και στα 3.600 κρούσματα προς το τέλος του μήνα” είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο, για να προσθέσει ότι με τα κρούσματα που υπάρχουν σε Αττική αλλά και Θεσσαλονίκη, δε μπορεί να γίνει άνοιγμα του lockdown, το επόμενο δεκαπενθήμερο.

“Δεν είναι όλα καλά, η Αττική προφανέστατα έχει πρόβλημα, η Θεσσαλονίκη ανεβαίνει…”

Όμως το πιο σημαντικό, είναι ότι με βάση τις προσομοιώσεις των επιστημόνων, τα κρούσματα θα ανέβουν κι άλλο. “Αυτό που εμείς βλέπουμε από τις προσομοιώσεις, είναι κάτι πολύ χειρότερο από αυτό που ζούμε αυτή τη στιγμή… Συνεχή αύξηση! Αν ανοίξουν μαγαζιά θα έχουμε επιβάρυνση. Να ανοίξουμε όταν οι δραστηριότητες έχουν κατάλληλες υποδομές για να λειτουργήσουν με ασφάλεια” πρόσθεσε.

Θυμίζουμε ότι ο κύριος Σαρηγιάννης, είχε μιλήσει στο παρελθόν για 3.000 κρούσματα μέχρι το τέλος Μαρτίου και… δυστυχώς, επαληθεύτηκε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα