Σαπουντζάκη από νοσοκομείο: “Με λένε Ζωζώ, δηλαδή, δύο φορές ζω”

21.02.2024 / 9:34
7996_ZOZO_SAPOYNTZAKI_2532023

Την έντονη αντίδραση της Ζωζώς Σαπουντζάκη προκάλεσαν τα σχόλια που υπήρξαν σε σχέση με την υγεία της τις τελευταίες ημέρες. Η “βασίλισσα της νύχτας”, που συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, μίλησε στην Espresso και στον Γιάννη Αρμουτίδη, χωρίς να κρύβει την ενόχλησή της στα όσα γράφονται για την περιουσία, αλλά και τη διαθήκη της.

“Το έχω πει και σε προηγούμενες συνεντεύξεις μου, το λέω και τώρα, ό,τι καλύτερο από συγγενείς και οικογένειά μου είναι η Σταυρίνα (σ.σ. Ευστρατιάδη) και ο Χάρης (σ.σ. Αργυρός)! Οτιδήποτε άλλο ακούγεται και γράφεται δεν είναι αληθινό. Οι δημοσιεύσεις που σήμερα επαναλαμβάνονται αναφέρονται σε δηλώσεις που είχα κάνει δέκα χρόνια πριν. Τον καιρό του Νώε! Από τότε έως σήμερα άλλαξαν πολλά και ήρθαν στα πράγματα τα πάνω κάτω. Όταν έκανα εκείνες τις δηλώσεις, δεν είχε καν καεί το σπίτι στην Κινέττα. Η ζωή μου ήταν διαφορετική και τίποτα από αυτά που συμβαίνουν δεν είχαν συμβεί.

Αυτές τις ημέρες που βρέθηκα στο νοσοκομείο τα δύο μου αγαπημένα πρόσωπα, η Σταυρίνα και ο Χάρης, δεν έλειψαν δευτερόλεπτο από κοντά μου. Ασφαλώς ο αγαπημένος της ζωής και της καρδιάς μου είναι ο Πύρρος μου. Με χαρά περιμένω τη στιγμή που θα επιστρέψω σπίτι μου και στην καθημερινότητά μου” είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Σχετικά με το θέμα των κληρονόμων της η Ζωζώ Σαπουντζάκη ξεκαθάρισε: “Καταρχάς δεν θα έπρεπε να γράφονται τέτοια πράγματα. Είμαι ζωντανή! Είμαι υγιής, ξεπέρασα την αιφνίδια περιπέτεια της υγείας μου, ενώ κάποιοι θέλησαν να με παρουσιάσουν προ του τέλους. Ντροπή τους! Με λένε Ζωζώ. Δηλαδή, δύο φορές ζω. Και δεν έχω σκοπό να μιλήσω για κληρονόμους, παρά μόνο για ανθρώπους που τους έχω οικογένειά μου. Την Σταυρίνα και τον Χάρη μου, που δεν έφυγαν λεπτό από κοντά μου και τον αγαπημένο της ζωής μου, τον Πύρρο μου”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα