Σάκης Κατσούλης: Εκπομπές που με χλεύαζαν, με κάλεσαν πρώτες μετά τη νίκη μου στο Survivor

07.09.2021 / 17:43
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Sakis_Katsoulis

Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έφτασε πολύ κοντά στο να συνεργαστεί με την Ιωάννα Μαλέσκου. Ο νικητής του Survivor 4 αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη αλλά και τις ριζικές αλλαγές στη ζωή του.

«Δεν θα είμαι στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και το έμαθα κι εγώ από δημοσιεύματα. Είχαν γίνει πολλές συζητήσεις, δεν βρήκαμε κοινή ροή, δεν θα είμαστε μαζί. Οτιδήποτε τηλεοπτικό, προτιμώ να γίνει πρώτα και μετά να το ανακοινώσω γιατί δεν θέλω να χαλάσει κάτι, ούτε να γίνει κάτι που δεν ισχύει», είπε αρχικά για τα επαγγελματικά του.

Όσο για τα αρνητικά σχόλια γύρω από τις αγωνιστικές του επιδόσεις στα αγωνίσματα του Survivor, ο Σάκης Κατσούλης ανέφερε…

«Υπήρξαν και κάποιες εκπομπές που χλευάσανε. Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως κάποιος βλέποντας ένα απόσπασμά μου στα αγωνίσματα και με 13 χρόνια καριέρα στον αθλητισμό, μπορεί να γελάει μαζί μου. Με χλεύαζαν, γελάγανε μαζί μου. Παρόλα αυτά, όταν βγήκα από το παιχνίδι ήταν και οι πρώτοι με κάλεσαν στην εκπομπή».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα