Ρένα Βλαχοπούλου : Σπάνια φωτογραφία της να παίζει bowling το 1974

08.11.2020 / 23:00
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ερ-4-1024x548

Μια ακόμη σπάνια φωτογραφία δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο δημοσιογράφος και συλλέκτης Άρης Λουπάσης. Συγκεκριμένα, ανήρτησε μια εικόνα της Ρένας Βλαχοπούλου από τον Ιανουάριο του 1974.

Η Ρένα Βλαχοπούλου σε φιλικό αγώνα bowling

«Τον Ιανουάριο του 1974, στην πρώτη αίθουσα bowling που δημιουργείται στην Ελλάδα δύο χρόνια πριν και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «Apollon Pallas» στο Καβούρι, διεξάγεται φιλικός αγώνας bowling με διαγωνιζόμενους γνωστούς καλλιτέχνες και δημ/φους της εποχής.

Ανάμεσα τους και η Ρένα Βλαχοπούλου (φώτο), η οποία απολαμβάνει το παιχνίδι και στο πάρτι που ακολουθεί αργότερα προσφέρει στους παρευρισκόμενους το μπρίο, το χιούμορ και τις απίστευτες ατάκες της.

Την περίοδο αυτή η κορυφαία Ελληνίδα κωμικός βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλάι του αγαπημένου της συζύγου Γιώργου Λαφαζάνη και με τον κιν/φο να βρίσκεται στην δύση του αφοσιώνεται κυρίως στους θέατρο.

Δύο χρόνια αργότερα αποδέχεται την πρόταση του Αλέκου Σακελλάριου να εμφανιστεί για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση στην σειρά «Μια Αθηναία στην Αθήνα» της οποίας τα πρώτα επεισόδια υπογράφει ο ίδιος και τα επόμενα εξίσου σημαντικοί δημιουργοί της εποχής.

Μια σειρά 25 συνολικά αυτοτελών επεισοδίων της κρατικής τηλεόρασης που δυστυχώς δεν διασώζεται στα αρχεία της ΕΡΤ και καταγράφει τις καθημερινές στιγμές μιας χωρισμένης γυναίκας σε πολυκατοικία της Αθήνας μέσα από αστείες και κωμικές καταστάσεις.

Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία εμφάνιση της με την ταινία «Η Ρένα είναι οφ σάιντ», η ηθοποιός θυμίζει αρκετά στην σειρά την κιν /φική της εικόνα, το αποτέλεσμα όμως δεν την ενθουσιάζει ιδιαίτερα και η τηλεοπτική της παρουσία στην μετέπειτα πορεία θα είναι περιορισμένη με ελάχιστες συμμετοχές στην ιδιωτική τηλεόραση αρχές της δεκαετίας του ’90.

Η μακρόχρονη και επιτυχημένη κιν/φική παρουσία τόσο της ίδιας όσο και άλλων μεγάλων αστεριών της χρυσής εποχής υπήρξε τόσο έντονη και σαρωτική μέχρι και σήμερα μέσα από την προβολή των ταινιών στην μικρή οθόνη, ώστε κάθε τηλεοπτική τους συμμετοχή να φαντάζει μοιραία πολύ μικρότερη και κατώτερη συγκριτικά με την κιν/φική.

Μια πραγματικά «χρυσή» εποχή που κατάφερε να δημιουργήσει αυθεντικούς, ολοκληρωμένους και διαχρονικούς καλλιτέχνες που όμοιοι τους δεν θα υπάρξουν ποτέ ξανά».

Δείτε την σπάνια φωτογραφία της Ρένας Βλαχοπούλου:

View this post on Instagram

Τον Ιανουάριο του 1974, στην πρώτη αίθουσα bowling που δημιουργείται στην Ελλάδα δύο χρόνια πριν και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο "Apollon Pallas" στο Καβούρι, διεξάγεται φιλικός αγώνας bowling με διαγωνιζόμενους γνωστούς καλλιτέχνες και δημ/φους της εποχής. Ανάμεσα τους και η Ρένα Βλαχοπούλου (φώτο), η οποία απολαμβάνει το παιχνίδι και στο πάρτι που ακολουθεί αργότερα προσφέρει στους παρευρισκόμενους το μπρίο, το χιούμορ και τις απίστευτες ατάκες της. Την περίοδο αυτή η κορυφαία Ελληνίδα κωμικός βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλάι του αγαπημένου της συζύγου Γιώργου Λαφαζάνη και με τον κιν/φο να βρίσκεται στην δύση του αφοσιώνεται κυρίως στους θέατρο. Δύο χρόνια αργότερα αποδέχεται την πρόταση του Αλέκου Σακελλάριου να εμφανιστεί για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση στην σειρά "Μια Αθηναία στην Αθήνα" της οποίας τα πρώτα επεισόδια υπογράφει ο ίδιος και τα επόμενα εξίσου σημαντικοί δημιουργοί της εποχής. Μια σειρά 25 συνολικά αυτοτελών επεισοδίων της κρατικής τηλεόρασης που δυστυχώς δεν διασώζεται στα αρχεία της ΕΡΤ και καταγράφει τις καθημερινές στιγμές μιας χωρισμένης γυναίκας σε πολυκατοικία της Αθήνας μέσα από αστείες και κωμικές καταστάσεις. Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία εμφάνιση της με την ταινία "Η Ρένα είναι οφ σάιντ", η ηθοποιός θυμίζει αρκετά στην σειρά την κιν /φική της εικόνα, το αποτέλεσμα όμως δεν την ενθουσιάζει ιδιαίτερα και η τηλεοπτική της παρουσία στην μετέπειτα πορεία θα είναι περιορισμένη με ελάχιστες συμμετοχές στην ιδιωτική τηλεόραση αρχές της δεκαετίας του '90. Η μακρόχρονη και επιτυχημένη κιν/φική παρουσία τόσο της ίδιας όσο και άλλων μεγάλων αστεριών της χρυσής εποχής υπήρξε τόσο έντονη και σαρωτική μέχρι και σήμερα μέσα από την προβολή των ταινιών στην μικρή οθόνη, ώστε κάθε τηλεοπτική τους συμμετοχή να φαντάζει μοιραία πολύ μικρότερη και κατώτερη συγκριτικά με την κιν/φική. Μια πραγματικά "χρυσή" εποχή που κατάφερε να δημιουργήσει αυθεντικούς, ολοκληρωμένους και διαχρονικούς καλλιτέχνες που όμοιοι τους δεν θα υπάρξουν ποτέ ξανά. #arisloupasis#greekactors#greekactress#greekcinema#greektheater#vintagegreece#vintagemovies#renavlaxopoulou#oldactors

A post shared by Aris Loupasis (@arisloupasis) on

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα