Ράνια Θρασκιά για τον Όμορφο Κόσμο: «Πήγα γιατί είχα ρεπό το Σαββατοκύριακο»

14.03.2023 / 17:12
THRASKIA-RANIA

Για τα δελτία ειδήσεων και τον λόγο που δέχθηκε να μετακομίσει στον «Όμορφο κόσμο» του Mega, αλλά και το τι τελικά συνέβη φέτος με τον ΑΝΤ1 και την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου μίλησε η Ράνια Θρασκιά στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα.

«Ξεκίνησα από τη Θεσσαλονίκη. Δεν είχα κάποια δεδομένα στο χώρο, ένα τηλέφωνο να σηκώσω ή μια δυνατή πλάτη. Είχα μεγάλο άγχος στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων. Την πρώτη χρονιά στα δελτία ήμουν ταυτόχρονα και στο ”Καλημέρα Ελλάδα”. Έπρεπε να φεύγω από Σύνταγμα, εκείνη την περίοδο είχε τύχει να παρατήσω το αυτοκίνητο στον παράδρομο της Κηφισίας, να ανεβώ να πω το δελτίο και να γυρίσω να το πάρω. Έχω φτάσει πρωί και επειδή από κάτω είχε μπουζούκια και ήταν ακόμη ανοιχτά δεν είχε παρκινγκ».

Για την απόφαση να συμμετέχει στην εκπομπή «Όμορφος κόσμος το πρωί», η Ράνια Θρασκιά σημείωσε: «Πήγα γιατί είχα ρεπό το Σαββατοκύριακο. Στην ενημέρωση δεν είχα ρεπό, δεν είχα καλοκαίρια. Η πρώτη ερώτηση που έκανα ήταν ”δεν θα δουλεύω δηλαδή Σαββατοκύριακο;” έτσι πήρα την απόφαση».

«Το ”Κοιτάω μπροστά» ήταν μεγάλο τόλμημα για μένα. Να φύγω από μια τόσο επιτυχημένη εκπομπή και ένα τόσο επιτυχημένο κανάλι. Το ”ΕLATTE” στον ΑΝΤ1 ήταν δύσκολο γιατί συνδύαζε δυο ώρες ενημέρωσης και δυο ψυχαγωγίας. Υπήρχε ένα συμβόλαιο που με κρατούσε δεσμευμένη.

Υποτίθεται πως θα πηγαίναμε Σαββατοκύριακο. Δεν έγινε λόγω budget. Τελικά κάθε εμπόδιο για καλό, γιατί έτσι ξεκίνησαν οι σπουδές μου. Με τον ΑΝΤ1 φέτος συζήτησα για την εκπομπή του σαββατοκύριακου αλλά όχι τώρα, στην αρχή της σεζόν», παραδέχθηκε η Ράνια Θρασκιά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα