Παρασκευή, 14.01.2022, 8:04 μμ

Ραγίζει καρδιές ο θάνατος του ανεμβολίαστου 14χρονου

14.01.2022 / 20:02
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print

Ραγίζουν καρδιές οι τελευταίες στιγμές του 14χρονου παιδιού που πέθανε από κορωνοϊό στην Φθιώτιδα.

Ο κορωνοϊός χτύπησε τον οργανισμό του και η αντίστροφη μέτρηση της ζωής του, είχε μόλις ξεκινήσει, το παιδί ήταν ανεμβολίαστο όπως και όλη η οικογένεια του.

Στο LIVE NEWS μίλησε αποκλειστικά ο πατέρας του. «Είχε τέσσερις ημέρες πυρετό και την Τρίτη άρχισε να επιδεινώνεται η κατάσταση, έχω οξυγόνο στο σπίτι, νεφελοποιητές και τα πάντα, εισπνεόμενες μάσκες, είχαμε χρόνια ολόκληρα αυτή την ιστορία, έπεσε το οξυγόνο» τόνισε.

Με τον πιο τραγικό τρόπο αποδεικνύεται πως ο κορωνοϊός δεν κάνει ηλικιακές διακρίσεις. Το 14χρονο παιδί όχι μόνο νόσησε αλλά μέσα σε λίγες μέρες έχασε τη ζωή του παρά τις προσπάθειες των γιατρών. «Ο φόβος του εμβολίου τους κράτησε ανεμβολίαστους» δηλώνει φίλος της οικογένειας.

«Η οικογένεια νοσούσε από κορωνοϊό εδώ και μία εβδομάδα το παιδάκι αυτό ήταν ένα παιδάκι με προβλήματα, ΑΜΕΑ εδώ και πολλά χρόνια. Η οικογένεια ήταν ανεμβολίαστη. Πατέρας, μητέρα, το παιδί και άλλο ένα παιδάκι. Γενικά υπήρχε έτσι ένα ψιλοάγχος, κατά κάποιο τρόπο φόβος, δεν ήταν δηλαδή στο κίνημα των αντιεμβολιαστών, καμία σχέση» ξεκαθάρισε φίλος της οικογένειας.

Το 14χρονο αγόρι ΑΜΕΑ, νόσησε σοβαρά και νοσηλεύτηκε αρχικά στην Λαμία το πρωί της Τρίτης που μας πέρασε, όταν τα πράγματα χειροτέρεψαν, μεταφέρθηκε αυθημερόν στην Αθήνα και κατέληξε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα