Παρασκευή, 20.05.2022, 5:57 μμ

Πύργος: Απολυμάνσεις σε πλατείες και κοινόχρηστους χώρους

16.11.2020 / 17:03
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
125394533_2080100232122056_586053988288221500_n

Απολυμάνσεις σε πλατείες και κοινόχρηστους χώρους της πόλης του Πύργου, στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων προστασίας για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού, πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα (16/11).

Συγκεκριμένα, κατόπιν των σχετικών οδηγιών από τον Δήμαρχο Παναγιώτη Αντωνακόπουλο ειδικά συνεργεία του Δήμου από μέλη της Πολιτικής Προστασίας και υπό την επίβλεψη του αντιδημάρχου Πρασίνου και Δημοτικής Αστυνομίας Μαρίνου Αχτύπη, προχώρησαν σε απολυμάνσεις διαφόρων σημείων όπως της κεντρικής Πλατείας, έξωθεν του Πολύκεντρου, οδών Μανωλοπούλου, Πατρών, Ερμού, πεζοδρομίων, πεζοδρόμων, καθώς και άλλων κοινόχρηστων χώρων, με ιδιαίτερη έμφαση αρχικά τα σημεία που διασχίζουν περισσότερο οι πολίτες.

Οι προληπτικές αυτές ενέργειες θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες (και σε άλλα σημεία κοινόχρηστων χώρων).

Παράλληλα, απευθύνεται εκ νέου έκκληση προς τους πολίτες να περιορίσουν δραστικά τις επισκέψεις τους στα Δημοτικά κτήρια, κάτι που άλλωστε προβλέπεται από την ισχύουσα κρατική νομοθεσία γι’ αυτό το διάστημα,  και να εξυπηρετούνται τηλεφωνικά ή μέσω διαδικτύου με τις αρμόδιες Υπηρεσίες.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Εφαρμόζουμε ξανά όπως και στο πρώτο διάστημα της περασμένης άνοιξης, ένα ευρύτερο μεθοδικό και συντονισμένο σχέδιο για την προστασία των πολιτών και της δημόσιας υγείας, με όποια μέσα και δυνατότητες έχουμε εμείς ως Δήμος στη διάθεση μας. Αυτά τα μέτρα που λαμβάνουμε είναι προληπτικά και σε συνάρτηση, πάντα, με τις οδηγίες της πολιτείας και της επιστημονικής κοινότητας. Θέλω με την ευκαιρία να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εργαζόμενους του Δήμου, οι οποίοι εργάζονται με αυταπάρνηση και αρκετά συχνά κάτω από αντίξοες συνθήκες, για να μπορούν οι πολίτες του Δήμου Πύργου να αισθάνονται ασφαλείς. Πρέπει επίσης να επαναλάβω πως αυτές τις ώρες, είναι απολύτως αναγκαίο να τηρήσουμε όλοι υπεύθυνη στάση, προστατεύοντας τον εαυτό μας, τους συνανθρώπους μας, το κοινωνικό σύνολο».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα