Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Τέλος η Βασιλική – Ο Κοσμάς μαθαίνει την αλήθεια για Σωτο

23.05.2024 / 16:33
psixokores

Ο Κοσμάς μαθαίνει οτι ο Σώτος δεν είναι γιος του όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Ψυχοκόρες» που προβάλλεται από τον ΑΝΤ1.

Ψυχοκόρες επομενα επεισοδια: Νέες συγκλονιστικές εξελίξεις στο σήριαλ «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1, καθώς καθώς ο Παύλος τηλεφωνεί στο Τρίκερι για να μάθει για τη Βασιλική και θα του ανακοινώσουν ότι είναι νεκρή! Επίσης ο Σώτος είναι γιος της Αρχοντούλας και θα αποκαλύψει ολόκληρη την αλήθεια στον Κοσμά.

Η βόμβα πέφτει καθώς ο Σώτος είναι παιδί της οικονόμου και όχι σπόρος που προήλθε από το ζεύγος Κοτρώτση. Η πρώτη η οποία θα μάθει την αλήθεια είναι η Μαρίκα η οποία πιέζει την Αρχοντούλα να πει στον νεαρό γιατρό ότι η ίδια έφερε τον έφερε στον κόσμο.

Ωστόσο εκείνη φοβάται οτι μια τέτοια αποκάλυψη-βόμβα θα γκρεμίσει τον ψυχικό κόσμο του παιδιού της και θα τον κάνει να φύγει μακριά της.

Η Μαρίκα θα επιμείνει και εν τέλει μετά από αρκετό καιρό η οικονόμος θα δείξει το σθένος και θα πει τα πάντα στον Σώτο. Οπως αντιλαμβάνεται κανείς ο άνδρας θα σοκαριστεί και θα τον δούμε να προσπαθεί να καταλάβει πώς για τόσο καιρό πίστευε οτι είναι γιος των Κοτρώτσηδων, χωρίς να γνωρίζει ποια είναι η πραγματική, βιολογική του μητέρα.

Η πρώτη του κίνηση είναι να κινηθεί εναντίον της Αρχοντούλας καθώς τον έδωσε στο πλούσιο ζευγάρι. Στο στόχαστρο μπαίνει και η Νέλλα που του απέκρυπτε για τόσο καιρό την πραγματικότητα. Οι δυο γυναίκες θα προσπαθήσουν να του εξηγήσουν, αλλα είναι μάταιο. Ο Σώτος είναι εξοργισμένος.

Την ίδια ώρα η Νέλλα θα συγκρουστεί με τη οικονόμο και θα την απειλήσει οτι θα τη διώξει από το σπίτι γι αυτό που έκανε.

Τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δραματικά όταν λίγες μέρες αργότερα ο Σώτος θα διοργανώσει επίτηδες ένα οικογενειακό τραπέζι στο οποίο θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια και στον Κοσμά, ο οποίος μένει σύξυλος καθώς δεν γνώριζε τίποτα.

Θα δούμε τον Κοσμά να είναι κι αυτός με τη σειρά του εξοργισμένος καθώς αισθάνεται προδρομένος που η γυναίκα του του φόρτωσε για τόσα χρόνια ένα παιδί για δικό του ενώ ήταν ξένο.

Από εκεί και πέρα ο Παύλος μαθαίνει οτι η Βασιλική έχει καταλήξει σε στρατόπεδο συγκέντρωσης ως κρατούμενη και θα αναζητήσει τρόπους ώστε να μπορέσει να τη γλιτώσει από τα βασανιστήρια στα οποία την υποβάλλουν.

Μάλιστα θα σκεφτεί ακόμη και το να κατέβει στην πολιτική ζητώντας από το κόμμα του να δεσμευθεί να απελευθερώσει την πρώην ψυχοκόρη που αγαπάει με πάθος ακόμη. Ωστόσο τα σχέδια αυτά δεν θα προχωρήσουν και ο άνδρας θα απογοητευθεί.

Στη συνέχεια θα βρει τα τηλέδωνα της διοίκησης στο Τρίκερ όπου βρίσκεται η Βασιλική και θέλει να καλέσει για να μάθει νέα της. Την ίδια ώρα όμως ο διοικητής θέλει να ξεκάνει την κοπέλα και γι αυτό θα σχεδιάσει την δολοφονία της!

Ένα βράδυ θα τη στήσει έξω από τη σκηνή της και βλέποντας μια γυναικεία φιγούρα να βγαίνει θα πυροβολήσει θεωρώντας ότι τη σκότωσε.. Εν τέλει όμως δεν είναι αυτή! Είναι η συγκρατούμενή της η Πελαγία!

Ο διοικητής θα πει στην δεσμοφύλακα Χριστίνα να μαζέψει το πτώμα και εκείνη είναι που θα αντιληφθεί τι έχει συμβεί. Τότε θα αποφασίσει να βοηθήσει τη Βασιλική και θα της πει να πάρει την ταυότητα της Πελαγίας. Ετσι η Βασιλική Πολύζου θεωρείται επισήμως νεκρή και θα τη δούμε να προσπαθεί να ξεφύγει κρυφά από το νησί.

Στο μεταξύ ο Παύλος θα τηλεφωνήσει στη διοίκηση για να μάθει νέα της γυναίκας. Θα απαντήσει η Χριστίνα στο τηλέφωνο και θα ανακοινώσει στον άνδρα οτι η Βασιλική είναι νεκρή! Η είδηση θα τον διαλύσει… Οι τύψεις που θα νιώσει είναι αβάσταχτες καθώς πιστεύει οτι δεν κατάφερε να τη σώσει.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα