Πρωτομαγιά: Ο Κώστας Πελετίδης στην στολισμένη πλατεία Γεωργίου(ΦΩΤΟ)

27.04.2023 / 14:17
1682590610871

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Μιχάλης Αναστασίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Μελάς και η Πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού, Ήρα Κουρή, επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι, την πλατεία Γεωργίου προκειμένου να θαυμάσουν τις δημιουργίες που τοποθετούνται και να ευχαριστήσουν τους εργαζόμενους του Δήμου, που μέσα από αυτές, δίνουν στην πόλη μας, άρωμα άνοιξης και αισιοδοξίας.

Πρωτομαγιά: Ο Κώστας Πελετίδης στην στολισμένη πλατεία Γεωργίου(ΦΩΤΟ) 4

Πρόκειται για δημιουργίες που κατασκευάστηκαν και τοποθετούνται ενόψει του εορτασμού της Πρωτομαγιάς, από τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, του Καρναβαλικού Συνεργείου, της Διεύθυνσης Πρασίνου και της Διεύθυνσης Καθαριότητας.

Πρωτομαγιά: Ο Κώστας Πελετίδης στην στολισμένη πλατεία Γεωργίου(ΦΩΤΟ) 5

Ο Δήμαρχος σε δήλωσή του, ευχαρίστησε για μια ακόμα φορά τους εργαζομένους του Δήμου, ευχήθηκε σε όλους, καλή Πρωτομαγιά, ειρήνη και αισιοδοξία, αλλά και καλό αγώνα για να επιτευχθούν όλα τα καλά που επιθυμούμε και δικαιούμαστε!Στην πλατεία Γεωργίου, κυρίαρχο ρόλο παίζουν φέτος οι μαργαρίτες, που τις πλαισιώνουν εκατοντάδες λουλούδια. Ανάλογη είναι η εικόνα και στην πλατεία Τριών Συμμάχων.

Πρωτομαγιά: Ο Κώστας Πελετίδης στην στολισμένη πλατεία Γεωργίου(ΦΩΤΟ) 6

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα