Πρόστιμο σε άστεγο που μέσα στον χιονιά έψαχνε να βρει καταφύγιο – 300 ευρώ για… άσκοπη μετακίνηση

19.02.2021 / 10:18
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
A homeless man sleeps in the sunshine along the Yarra River as cold weather hits Melbourne, Monday, June 1, 2015. (AAP Image/Tracey Nearmy) NO ARCHIVING

Πρόστιμο σε ηλικιωμένο άστεγο για άσκοπη μετακίνηση εν μέσω του χιονιά που έπληξε όλη τη χώρα, επέβαλαν αστυνομικοί στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με το Candiadoc.gr, πρόκειται για έναν 72χρονο, πολύ γνωστό στους ανθρώπους της πόλης που ασχολούνται με τα κοινωνικά θέματα, καθώς συχνά είναι σε επαφή μαζί τους και δέχεται τη βοήθειά τους. Ο άνθρωπος τις ημέρες του χιονιά βρήκε καταφύγιο κάπου στο ΚΤΕΛ, σε μια προσπάθεια να προστατευτεί από τις δυσχερείς καιρικές συνθήκες.

Εκεί, λοιπόν, στην είσοδο των εγκαταστάσεων, τον εντόπισαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και σε έλεγχο ο ηλικιωμένος δεν είχε κάποια βεβαίωση μετακίνησης, ούτε είχε στείλει… sms και του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για «άσκοπη μετακίνηση».

Το candiadoc, δημοσιεύει και το παρακάτω έγγραφο, τονίζοντας ότι τα στοιχεία του ανθρώπου είναι σε γνώση του σάιτ και στη διάθεση όποιου θα ήθελε να βοηθήσει.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα