Πότε πέφτει το Πατρινό Καρναβάλι του 2022; Οι ημερομηνίες

15.03.2021 / 10:35
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
karnavali-patra

Όλες οι καρναβαλικές μας ελπίδες για να ξεφαντώσουμε και να ζήσουμε ξανά αυτή την χαρά του Πατρινού Καρναβαλιού, εναπόκεινται πλέον στο 2022.

Στο νέο έτος που μπορεί να πέφτει αρκετά μακριά αφού μόλις τελείωσε το Πατρινό Καρναβάλι του 2021, όμως, η προσμονή των καρναβαλιστών είναι τόσο μεγάλη που το σκέφτονται από τώρα.

Πότε πέφτει λοιπόν το Καρναβάλι του 2022; Το Καρναβάλι του νέου έτους κορυφώνεται στις 5 και 6 Μαρτίου. Τότε είναι που πέφτει η Αποκριά της Τυροφάγου.

Συγκριτικά, με το φετινό το οποίο δεν γευτήκαμε καν λόγω της πανδημίας και του κορωνοϊού, το επόμενο Καρναβάλι θα είναι κατά μία εβδομάδα μικρότερο.

Ωστόσο, δεν θα είναι και μικρό. Η Καθαρά Δευτέρα θα πέσει στις 7 Μαρτίου, αμέσως μετά την Κυριακή με την μεγάλη παρέλαση και την καύση του Καρνάβαλου.

Όσο για την παρέλαση των μικρών, μία εβδομάδα δηλαδή πριν από τη μεγάλη της Κυριακής, θα πέσει στις 27 Φεβρουαρίου, την Κυριακή της Αποκριάς.

Τέλος, η Τσικνοπέμπτη που επίσης δεν ζήσαμε αυτό το καρναβάλι ένεκα των καταστάσεων της πανδημίας και μας χρωστάει κάτι δρώμενα, πέφτει στις 24 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα