Πολυτεχνείο: Θα κινηθεί νομικά η γυναίκα που «έφαγε» πρόστιμο όταν άφησε λουλούδι

18.11.2020 / 7:26
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Χωρίς τίτλο

Πρόστιμο 300 ευρώ επέβαλαν αστυνομικοί σε μια γυναίκα, η οποία πήγε σήμερα στο Πολυτεχνείο για να αφήσει ένα λουλούδι. Η ίδια δήλωσε ότι εργάζεται 100 μέτρα από το Πολυτεχνείο και ότι θα κινηθεί νομικά μετά το πρόστιμο της αστυνομίας.

Η γυναίκα μιλώντας στο star τόνισε πως «όπως συνηθίζω κάθε χρόνο αφήνω ένα λουλουδάκι στο Πολυτεχνείο. Φέτος λόγω του κορονοϊού πήγα με τη μάσκα μου και εντελώς μόνη».

Η κυρία εργάζεται στην οδό Σολωμού, 100 μέτρα από το Πολυτεχνείο. Όταν η υπηρεσία της έκλεισε λόγω των μέτρων για την επέτειο του Πολυτεχνείου αποφάσισε γυρνώντας σπίτι να τιμήσει λιτά και προστατευμένα την σημερινή ημέρα.

Όμως βρέθηκε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη. Μάλιστα είπε στους αστυνομικούς που σημείωσε στο χαρτί το νούμερο έξι και πως βγήκε μια βόλτα και στην είσοδο άφησε δυο λουλούδια χωρίς να ενοχλήσει.

«Δυο μέτρα και δυο σταθμά. Ο βουλευτής έχει τη βουλευτική ασυλία και κάνει ο,τι θέλει. Αυτοί δεν κολλάνε; Εγώ μόνη μου θα κολλούσα τους πάντες;», αναρωτήθηκε σχετικά με την παρουσία βουλευτών και μελών κομμάτων παρά την απαγόρευση.

«Και να φανταστείτε πως παίρνω λεωφορεία που είμαι με 30 άτομα μέσα και εκεί δεν κολλάει ο κορονοϊός. Ενώ εδώ μόνη μου θα κόλλαγα όλο τον κόσμο. Όταν φάτε και εσείς 300 ευρώ και το συνολικό σας εισόδημα στην οικογένεια δεν ξεπερνάει τα 1500 ευρώ και έχετε και δυο παιδιά να σπουδάσετε να σας πως εγώ πόσο βαρύ είναι». Eπίσης ξεκαθάρισε πως θα κινηθεί νομικά.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα