ΠΟΕΔΗΝ: Ο 15ος νεκρός εργαζόμενος του υγειονομικού τομέα από κορωνοϊο

21.12.2020 / 22:20
κο 25

Σε ανακοίνωση ο Μιχ. Γιαννάκος Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει τα εξής:

Χάσαμε σήμερα τον 15ο Συνάδελφο από κορωνοϊό και διασωληνώθηκε και 13ος.  

Δυστυχώς ο τραγικός κατάλογος με τους υγειονομικούς που χάνουν τη ζωή τους δεν έχει τελειωμό. 

 Μετράμε ήδη 15 νεκρούς. Σήμερα κατέληξε ένας ακόμη πολεμιστής της δημόσιας υγείας. Νοσηλευτής 59χρονος πατέρας δύο παιδιών εργαζόμενος στο νοσοκομείο Φλώρινας. Νοσηλευτής χειρουργείου.

 Αρρώστησε από κορωνοϊό  και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο που εργαζόταν. 29 Νοεμβρίου  επιβαρύνθηκε η υγεία του  διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του  νοσοκομείου Γεννηματάς Θεσσαλονίκης. Βλέπεται το νοσοκομείο της Φλώρινας δεν διαθέτει ΜΕΘ.

Τελικά δεν τα κατάφερε. Θα τον θυμόμαστε πάντα. Είναι για εμάς θύμα πολέμου. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!!!

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους συναδέλφους. Κατέληξε ένας διασωληνωμένος συνάδελφος αλλά οι διασωληνωμένοι συνεχίζουν να είναι 13 αφού χθες διασωληνώθηκε ένας ακόμη.

 62χρονος γιατρός του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου  διασωληνώθηκε  χθές και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

 Δεν είμαστε αναλώσιμοι. Βάζουμε κάθε ημέρα το κεφάλι μας στον ντορβά και το μόνο που εισπράττουμε από τη πολιτεία είναι λόγια συμπάθειας και χειροκροτήματα.

 Δεν ακούσαμε από επίσημα κυβερνητικά χείλη ένα συλληπητήρια για τους μαχητές της υγείας. Δεν βλέπουμε καμία πρωτοβουλία για την ψήφιση νόμου που θα χαρακτηρίζει το θάνατο των συναδέλφων ως  εργατικό ατύχημα.

Οι οικογένειες των θανόντων  είναι σε απόγνωση. Καμία πρόβλεψη για ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα, για μονιμοποίηση των εκτάκτων, για χορήγηση δώρου Χριστουγέννων.   Τι άλλο  πρέπει να πάθουμε για να συγκινηθεί η πολιτεία;».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα