Πισπιρίγκου: Νέα στοιχεία της δικογραφίας για Μαλένα και Ίριδα «καίνε» την 33χρονη

03.07.2022 / 11:08
Arrival at the Korydallos prison of the accused for the murder of her 9-year-old daughter, Roula Pispirigou, Athens, Greece on April 5, 2022. / ΆΦιξη στις φυλακές Κορυδαλλού της κατηγορούμενης για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Ρούλα Πισπιρίγκου, Αθήνα, 5 Απριλίου 2022.

Νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας έρχονται στο φως της δημοσιότητας, που επιβαρύνουν περαιτέρω τη θέση της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει στοιχεία της δικογραφίας από τις καταθέσεις 50 μαρτύρων σχετικά με τον θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας που, όπως φαίνεται, «δείχνουν» τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Οι Αρχές εστιάζουν στις εκδορές που βρέθηκαν στα δύο κορίτσια, οι οποίες καταδεικνύουν, σύμφωνα με τα πορίσματα των ιατροδικαστών, προσπάθεια φραγής των αεροφόρων οδών.

Σύμφωνα με την κατάθεση των δύο τραυματιοφορέων, που κλήθηκαν στο σπίτι της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα, την ημέρα που πέθανε η Ίριδα, δεν υπήρχαν εκδορές που να παρατήρησαν στο πρόσωπο του παιδιού, κάτι που – σύμφωνα με την υπεράσπιση της 33χρονης – δείχνει ότι αυτές έγιναν σε άλλο χρονικό σημείο.

Κατηγορηματικοί οι ιατροδικαστές

Αντίθετα, οι ιατροδικαστές υποστηρίζουν πως εφόσον στις εκδορές υπήρχε αίμα, αυτές έγιναν πριν τον θάνατο του παιδιού και δεν ήταν εμφανείς στους τραυματιοφορείς, καθώς το παιδί ήταν ώρες νεκρό και μελανιασμένο.

Αντίστοιχη είναι και η περίπτωση της Μαλένας, με τους γιατρούς του νοσοκομείου Ελπίς, που κλήθηκαν να καταθέσουν, να λένε πως δεν παρατήρησαν εκδορές στο πρόσωπο του κοριτσιού και τους ιατροδικαστές να σημειώνουν πως αυτό συνέβη για τον ίδιο λόγο.

in.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα