Πιερία: Σε χαράδρα βρέθηκαν μάνα και κόρη – «Επικίνδυνο σημείο, φεύγεις εύκολα αν δεν προσέξεις»

26.05.2021 / 16:57
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ÄÕÓÔÕ×ÇÌÁ ÌÅ 4 ÍÅÊÑÏÕÓ ÓÔÏ 11×ËÌ ËÁÌÉÁÓ-ÁÌÖÉÓÓÁÓ ËÉÃÏ ÐÑÉÍ ÔÏ ÌÐÑÁËËÏ (EUROKINISSI/ÓÕÍÅÑÃÁÔÇÓ)

«Άγιο» είχαν οι δυο γυναίκες, μάνα και κόρη από την Θεσσαλονίκη, οι οποίες το μεσημέρι της Τετάρτης ανασύρθηκαν ζωντανές μέσα από χαράδρα, στην οποία είχαν πέσει με το αυτοκίνητό τους από το μεσημέρι της Κυριακής στο 23ο χιλιόμετρο Κατερίνης – Ελασσόνας.

Οι γυναίκες βρέθηκαν εκτός του οχήματος τους σε μια απόσταση μεταξύ τους 200 μέτρων η μια από την άλλη, διατηρώντας επί τρία 24ωρα, ευτυχώς, τις αισθήσεις τους. Μέχρι χθες που δηλώθηκε η εξαφάνισή τους από συγγενικό τους πρόσωπο στο τμήμα Ασφάλειας Παύλου Μελά στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, κανένας δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό, ούτε και από το μικρό χωριό Φωτεινά που βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του ατυχήματος..

«Έμαθα ότι και οι δυο ανασύρθηκαν ευτυχώς ζωντανές. Το σημείο εκεί είναι επικίνδυνο αν δεν έχεις το νου σου φεύγεις εύκολα. Θέλει μεγάλη προσοχή. Οι άνδρες της ασφάλειας που ήρθαν στο χωριό αναζήτησαν οπτικοακουστικό υλικό το οποίο και βρέθηκε. Εκεί φαίνεται ξεκάθαρα πως το αυτοκίνητό τους πέρασε το μεσημέρι της Κυριακής γύρω στις 12:40 από το χωριό. Δεν φάνηκε να τρέχουν, είχε μια σταθερή τυπική ταχύτητα».

Για την ανάσυρση των δυο γυναικών επιχείρησαν η πυροσβεστική με τέσσερα οχήματα και 9 άνδρες, με τη συνδρομή ορειβατικής ομάδας της 2ης ΕΜΑΚ που διαθέτει ειδικό ορειβατικό εξοπλισμό.

protothema.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα