Πέντε νέες καταγγελίες σε βάρος ηθοποιών – Στον εισαγγελέα ο Πασχάλης Τσαρούχας

12.03.2021 / 11:30
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
tsarouxas_seh

Ο πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών προσκόμισε στην εισαγγελία πέντε νέους φακέλους -Αφορούν περιπτώσεις προσβολής γενετήσιας ελευθερίας
Αυξήθηκε ο αριθμός των αναφορών κατά ηθοποιών που έχουν στα χέρια τους οι εισαγγελείς, οι οποίοι διεξάγουν τις έρευνες για την υπόθεση του αποκαλούμενου και ως ελληνικού #Metoo. Και αυτό καθώς σήμερα ο πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) Πασχάλης Τσαρούχας προσκόμισε στην εισαγγελία πέντε νέους φακέλους με καταγγελίες που έχουν γίνει στο Σωματείο. Κατά πληροφορίες οι καταγγελίες έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες και αφορούν περιπτώσεις προσβολής γενετήσιας ελευθερίας.

Ο κ. Τσαρούχας, οποίος παρέμεινε για περίπου μισή ώρα στο γραφείο του εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλου, κατά την έξοδό του από αυτό δήλωσε: «Στο πλαίσιο της τακτικής πια επαφής με τον εισαγγελέα φέραμε 5 νέους φακέλους σήμερα. Η εντολή που έχουμε από τον εισαγγελέα είναι να φέρνουμε καταγγελίες που αφορούν σε προσβολή γενετήσιας ελευθερίας. Το πιθανότερο είναι να ξαναβρεθούμε. Σε ό,τι αφορά τις εργασίες στο Πειθαρχικό Όργανο του ΣΕΗ υπάρχει ένα σαφές χρονοδιάγραμμα που είμαστε υποχρεωμένοι να το τηρούμε, γιατί έχει δικαιώματα και ο καταγγελλόμενος και ο καταγγέλλων. Και πρέπει να τηρήσουμε αυστηρά τις διαδικασίες, για να είμαστε όσο πιο σωστοί τυπικά, θεσμικά. Και να έχουμε μια πλήρη εικόνα, να μην αδικήσουμε κανένα».

protothema.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα